Cykl na mono a przeziębienie
Napisano Ponad rok temu
Teraz mi się podziębiło trochę, i pewnie ze 3-4 dni treningów odpuszczę, coby nie wyhodować z tego czegoś poważniejszego.
Pytanie: Kretkę przez ten czas przerwy wcinać normalnie, zmniejszyć dawkę, czy w ogóle odstawić do momentu wznowienia treningu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cykle robiłem tylko z jabłczanu, ale kiedyś właśnie tak przerwałem na 5 dni, a przy następnym przy podobnej sytuacji brałem normalnie nawet przy 6 dniach przerwy i ten drugi wybór był znacznie lepszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja zawsze jak zaczynam "cykl" to 2-3 tygodnie i jestem chory i pozniej jest juz okej...nie chce wiecej chorowac, dlatego tez nie przerywam kreatyny od 4 miechow juz %)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|   Mono+CP | Dzienniki treningowe | 
 |   
 | ||
| pierwszy cykl | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| 2 cykl | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Cykl na masę dla kobiety | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Cykl DEKA+ TESC | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Stewia Stewia- Ponad rok temu 
- 
			 Przysiady - jaka głębokość Przysiady - jaka głębokość- Ponad rok temu 
- 
			 Drazek Drazek- Ponad rok temu 
- 
			 Ułożenie treningu - podział na siłę statyczną, dynamiczną Ułożenie treningu - podział na siłę statyczną, dynamiczną- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc w suplementacji Pomoc w suplementacji- Ponad rok temu 
- 
			 Dopuszczalna dobowa dawka aminokwasów egzogennych Dopuszczalna dobowa dawka aminokwasów egzogennych- Ponad rok temu 
- 
			 Kto ogarnia Poliquina? GBC konkretnie Kto ogarnia Poliquina? GBC konkretnie- Ponad rok temu 
- 
			 rutyna treningowa na mięśnie brzucha. rutyna treningowa na mięśnie brzucha.- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na masę - stara szkoła jedyną prawdziwą? Trening na masę - stara szkoła jedyną prawdziwą?- Ponad rok temu 
- 
			 Wstęp do gimnastyki sportowej Wstęp do gimnastyki sportowej- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu