HGH Jak to rozgryźć
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio bardzo dużo czytam o saa i nie ukrywam, że bardzo zaintrygował mnie hormon wzrostu.
Najpierw naczytałem się o jego niesamowitych właściwościach anabolicznych a potem w kilku innych artach pisano iż Hgh nie przyczynia się znacząco do przyrostu tkanek mięśniowych.
Ktoś mi może napisać jak to wygląda w praktyce.
Pytam całkowicie z ciekawości bo niestety nie stać mnie na takie cuda.
Mam nadzieje, że ktoś z forum może brał hgh(po cichu myślę o MAC-u ) i pomoże mi rozwiać moje wątpliwości.
Napisano Ponad rok temu
Aby to mialo jakis sens to podstawa to insuluna i saa, duzo saa. W cyklu na HGH ( np 30 tyg ) stosujemy rozne saa. Przez caly okres uzywamy insuline, hormon L3 oraz Testosteron w dawkach minimum 750-1000mg/tydzien ( mozemy zaczac od Enanhate a pozniej przejsc na Sustanon/Omnadren lub innego mixa ). Oczywiscie Boldenon lub Nandrolone ( zaawansowani boldka/nandrolona ), Oxymetholone, Trenbolone, prop itd. Koszty sa olbrzymie ( dobrze miec swojego lekarza, ktory zna sie na rzeczy ). Ja osobiscie bralem HGH ... w lodowce mam HGH na cykla 24tyg
Napisano Ponad rok temu
Właśnie czytałem, że bez hormonu tarczycy, insuliny i teścia to sprawa masy się słabo ma.
Nie zużywaj tego HGH. Jak podrosnę to mi w prezencie podarujeszJa osobiscie bralem HGH ... w lodowce mam HGH na cykla 24tyg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O i jeszcze jedno. No i jak MAC podzielisz się ze mną swoimi zapasami ?
Napisano Ponad rok temu
Zulak to wielka sciema, wiekszosc jego wypowiedzi to brednie wyssane z palca
Zulak to tak naprawde cala gromada redaktorow ktorzy odpowiadaja na czasami bardzo beznadziejne pytania. Czytajac Muscle sprzet kilkunastu lat Zulak praktycznie chwalil koksy teraz roznie to bywa Nie kierowal bym sie jego opinja.