Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 A tak swoją drogą - lat temu.... ze 6-7 lat temu kupiłem polski wytwór szyty przez krawca w Krakowie. Do tej pory się trzyma, nic się nie przetarło, nic się nie wypchało. I tanio!!! Przynajmniej wtedy było. Oprócz tego kupiłem 3 lata temu w sklepie Zanshin hakamę firmy KOEI (zachciało mi sie mieć japońskiego oryginała). Reklamowana była jako niemnąca się się i świetnie układająca. Z tego wszystkiego zgodna jest tylko nazwa firmy więc majty przede wszystkim leżą w domu, a ja używam tej polskiej.
   A tak swoją drogą - lat temu.... ze 6-7 lat temu kupiłem polski wytwór szyty przez krawca w Krakowie. Do tej pory się trzyma, nic się nie przetarło, nic się nie wypchało. I tanio!!! Przynajmniej wtedy było. Oprócz tego kupiłem 3 lata temu w sklepie Zanshin hakamę firmy KOEI (zachciało mi sie mieć japońskiego oryginała). Reklamowana była jako niemnąca się się i świetnie układająca. Z tego wszystkiego zgodna jest tylko nazwa firmy więc majty przede wszystkim leżą w domu, a ja używam tej polskiej.

Napisano Ponad rok temu
 Zapytam krawca z Wrocławia.
  Zapytam krawca z Wrocławia.Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żart?Nie oszczędzajmy na ciuchach

Napisano Ponad rok temu
 .
  .

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.aikido24.com/?L=2 - polecam Bujin Design, jakby co!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu