Na co się zapisać?
Napisano Ponad rok temu
z góry dzięki .
ps - jestem początkujący chodziłem z 2 lata temu na judo przez około 2 tyg a na akrobatyke z 4 lata temu przez pół roku .
Napisano Ponad rok temu
temat do zamknięcia, a autor niech zajrzy tu:
http://budo.net.pl/v...t=15757&start=0
Napisano Ponad rok temu
jak ktoś mnie zdenerwuje żebym go pokonał czy coś ale samoobrona też ma być tylko głównie chcę skupić się na walce 1vs1 i kilku na jednego a i chciałbym także nauczyć się walczyć jak coś jest pod ręką np kij i nauczyć się strzelać.
ze względu na ten fragment wnioskuję, że zaczynasz trudny okres dorastania- doradzam psychologa dziecięcegoi więcej przytulania od rodziców bo z takimi celami szybko wyrośnie z ciebie niezły freak...
Napisano Ponad rok temu
Dar był wyjątkowo miły...
Prawda? Mi się wydaje, że starzeje się chłopak
Napisano Ponad rok temu
Dar był wyjątkowo miły...
Prawda? Mi się wydaje, że starzeje się chłopak
fakt robi sie z niego pierdoła ( czytaj miły dziadunio) ;-)
mam nadzieję, , że Dar mnie nie zastrzeli za to, ze go zdenerwowałem- jak zrobiłby ten 14- to latek
Napisano Ponad rok temu
osobiście jeżeli ja miałbym więcej czasu, pieniędzy to zapasy+ bjj + muai thai
Napisano Ponad rok temu
co do mojej opini to mogę ci doradzić liznąć trochę parteru, zapisać się na bjj, skoro trenowałeś judo to masz pojęcie o obaleniach co dobrze skomponuje się z bjj(obowiazkowo bo znaleźć się na ziemi przy szarpaninie jest łatwo) plus duży nacisk na stójkę muai thai albo kick boxing
osobiście jeżeli ja miałbym więcej czasu, pieniędzy to zapasy+ bjj + muai thai
:roll: ...on trenował judo 2 lata temu przez 2 tygodnie...( miał wtedy 12 lat, a moze mniej) więc na pewno ma "pojęcie o obaleniach"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też jestem młody
Napisano Ponad rok temu
co to jest freak ? ee kurcze jaja se robicie dodam że lubię rzuty obalenia itp , to co na krav madze będzie to wszystko ? czy muszę sie zapisać na krav mage i + muay thai ? bo ciosy np z kolanka czy , prawy prosty mają być a i piszę tak bo jestem trochę zmęczony i głodny i nie chcę mi się przykładać do poprawnej pioswni bo to dużo czasu zajmuje .
Ja bym sie zastanowil, slyszalem ze moderatopr tez leniwy i sluzbista a w dodatku kawał chuja ... ogarnij sie i idz ponownie na judo
------------------------------------------
6. Nadmierne kaleczenie języka polskiego jak rownież nadużywanie błedów ortograficznych będzie karane ostrzeżeniami.
Napisano Ponad rok temu
...piszę tak bo jestem trochę zmęczony i głodny i nie chcę mi się przykładać do poprawnej pioswni bo to dużo czasu zajmuje .
Wiesz co dziecko? Daruj Ty sobie trenowanie czegokolwiek, bo to zajmuje o wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele więcej czasu niż napisanie kilku słów.
Jak tez dużo mniej niż choćby przejrzenie tematu, do którego podrzuciłem Ci link.
Skoro brak Ci czasu i chęci na te dwie rzeczy, to podejrzewam, że po góra trzech treningach zrezygnujesz.
A do moich wiernych fanów: sorry chłopaki, ale od czasu otrzymania nieodwołalnego bana na Knajpę i Aikido staram się powstrzymywać język
Napisano Ponad rok temu
poważnie ? mój tato osobiście zna pana bielana , ale raczej on już nie prowadzi treningów tak o dostępnych prowadzi chyba tylko seminaria czy coś takiego takie kursy z 3 dni albo po prostu wynajmuje się go na cały dzień i on cię uczy , ale raczej drogo to będzie kosztować .Na BAS 3 idź :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bjj ćwiczone tylko z kolan
- Ponad rok temu
-
walka z dwoma a obalenia
- Ponad rok temu
-
Tony Blauer
- Ponad rok temu
-
skuteczność obrony a wiek
- Ponad rok temu
-
w pociagu
- Ponad rok temu
-
Samoobrona Kinect - nauka samoobrony... przed telewizorem
- Ponad rok temu
-
Skutecznosc a uzyte techniki
- Ponad rok temu
-
I Wojna światowa - szkolenie
- Ponad rok temu
-
Smutna rzeczywistosc: Fotki i linki (bez drastycznych zdjec)
- Ponad rok temu
-
Jak pokonać Zapaśnika?
- Ponad rok temu