Na co się zapisać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodziło mi że poprostu że bez sparingów kontaktowych trochę ciężko widzę obronę
na bjj pól treningu to walka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja ćwiczę no gi ,
trener osobno pokazuje daną technike pod gi i bez gi a czy można się oswoić z uderzeniami w twarz:d? ja ćwiczę teraz czyste bjj( w inne dni kick)
mamy bjj z uderzeniami w inny dzień ale ja szczęki jescze nie kupiłem i rękawic do mma, chwilowo mam inne wydatki ale już nie mogę się doczekać zajęc i sparingów na full z uderzeniami:D w parterze
w dodatku nauczę się tak zachowywać w parterze żeby unikać przyjmowania na twarz
moim zdaniem jak czyste bjj sobie radziło z uderzaczami w ufc to tym bardziej ze zwykłym kolesiem z ulicy i nawet sobie poradzi( 1 vs 1)
nasz trener na czystym bjj dobrze kombinuje bo głownie każe nam walczyć o dogodne pozycje a nie kończenia, boczna, dosiad, ewentualnie w garde
moim zdaniem człowiek nie walczący nigdy na ziemi będzie panikował i nie będzie myślał o jakiś efektywnych uderzeniach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To skąd wiesz, że są fajne, skoro nie używałeś?ja za to mam zajefajne fairtexa, ktorych jeszcze nie uzywalem
Też się zastanawiałem nad kupnem takich z ochroną kciuka and shiet... tylko drogie jak sqrwsn.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do Ciebie odnosi się powyższa kwestia. Więc w gruncie rzeczy nie jesteś trolem a lamerem.Trollowanie czasem bywa stosowane przez lamera – osobę, która podkreślając swoje doświadczenie i wiedzę w danym temacie (a w praktyce jest ona bardzo niewielka), próbuje wypowiedzieć się na temat wad czegoś/kogoś, próbuje "na siłę" pomóc komuś w problemie etc. Kiedy dochodzi do polemiki z osobami bardziej doświadczonymi w temacie, lamer może zareagować śmiesznymi i bezsensownymi argumentami. Kończy się to w wielu przypadkach interwencją ze strony administratora lub moderatorów serwisu. Czasami jednak trollowanie jest stosowane wobec lamerów, aby zniechęcić ich do dalszego udziału w dyskusji.
Napisano Ponad rok temu
a i UWAGA ale to wszystko dla prawdziwych twardzieli macie jeszcze [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bjj ćwiczone tylko z kolan
- Ponad rok temu
-
walka z dwoma a obalenia
- Ponad rok temu
-
Tony Blauer
- Ponad rok temu
-
skuteczność obrony a wiek
- Ponad rok temu
-
w pociagu
- Ponad rok temu
-
Samoobrona Kinect - nauka samoobrony... przed telewizorem
- Ponad rok temu
-
Skutecznosc a uzyte techniki
- Ponad rok temu
-
I Wojna światowa - szkolenie
- Ponad rok temu
-
Smutna rzeczywistosc: Fotki i linki (bez drastycznych zdjec)
- Ponad rok temu
-
Jak pokonać Zapaśnika?
- Ponad rok temu