KSW 17 wyniki na zywo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łatwiej jest wykręcić sie jakimś niby błędem technicznym.
Wogole powinny powinny zostac wprowadzone jakies odgórne instytucje które zajmowała by sie nadzorem nad takimi sprawami.
normalnie w durnych przepisach jest tak ze sędziowie podlegają danej organizacji, czyli de facto nadzorują sami siebie. Czyli
prawnie istnieje przyzwolenie na oszustwa bez żadnych konsekwencji za to, a przeciez konsekwencje powinno się wyciągać,
jakim prawem tabuny oszustów sędziując krzywdzą zawodników, trenerów itp.
Przydało by sie tu jakies prawo odpowiedzialności za cos takiego, zdelegalizowali by połowe organizacji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od pierwszej do ostatniej sekundy maksimum kontroli tego co się dzieje. Koleś to rozegrał na zimno. Powtórzę: jego trzeba na eksport dać, musi walczyć z kimś kto jest naprawdę dobry, bo KSW to już strata czasu.
Swego czasu bałkańscy uchodźcy, tzw. bośniacy dali Polsce husarię. Potem litewscy Tatarzy tzw. lipkowie dali Polsce ułanów. Teraz widać pora na czeczeńskiego Polaka, by reprezentował nasz kraj i nasze wartości
Napisano Ponad rok temu
sally to dziwna istota.
3/4 uzytkownikow ma ja na ignorze, a ci ktorzy nie maja, czytaja jej posty chyba tylko dla smiechu. a ona dalej twardo, ma to w dupie i gada swoje bzdury
Może dlatego, że sally to on?
Też się skłaniam, że powinni wynik zmienić a nie unieważniać. Przecież walka się odbyła a błąd był tylko techniczny - nie ta kartka Ciekawe czemu tym razem nie pokazują kartek punktowych
No tak, tylko na co mieliby zmienić, jeśli założymy, że powinna była być dogrywka? Dogrywki nie było, więc de facto o wyniku nie może być mowy.
I zgadzam się z przedmówcami, cała sytuacja jest żenująca, natomiast wpisy większości Polaków na fejsie Thompsona - również. "Jestem Polakiem i uważam, że [kogo to kuźwa obchodzi] [...] Pierdolona Polska". I już po takich lotach, to ja nie wiem, co jest bardziej żenujące, bo raz, że nikt nie umie się zachować, a poucza innych. A dwa, że to "jestem Polakiem, a myślę" to ma oznaczać chyba raczej "jestem Polakiem, ale zobaczcie, jestem taki zajebisty i chciałbym być Anglikiem, i może mnie ktoś pomizia"?
Napisano Ponad rok temu
W sumie to mam to gdzieś. Płeć - rzecz nabyta ;-)
Napisano Ponad rok temu
mit o tym ze sally to facet, zostal juz obalony z 2, 3 lata temu, sa na to dowodyA Balofy ma dowody na to, że to ona? Jak na laskę to dość dziwne zachowania, ale imo jedynie ;-)
W sumie to mam to gdzieś. Płeć - rzecz nabyta ;-)
Napisano Ponad rok temu
bywały w sporcie i nadal bywają różne wałki, były , są i będą ale pierwszy raz słyszę tak żenujące tłumaczenie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Uznajemy, że walka Mariusza Pudzianowskiego z Jamesem Thompsonem się nie odbyła - ogłosiła federacja KSW."
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
no to qrwa ładnie ... żenady ciąg dalszy
Uzasadnienie anulowania walki dziecinne, naprawdę dziecinne. Bagiński to nie wiem po co się podkłada bo co ma karta zawodników do sędziowania? Ślepi oni tam są czy cóś? :nie:
Chyba muszą zacząć wykładać kasę na odpowiednich ludzi, bo to naprawdę niefajna i amatorska wtopa.
Jeden sędzia rzekomo się omylił. To co pozostali dwaj dawali na Pudzillę?
Napisano Ponad rok temu
To co pozostali dwaj dawali na Pudzillę?
Tak - jeden optymista wypunktował remis, a jeszcze lepszy wizjoner zwycięstwo Pudźka
Napisano Ponad rok temu
Bagi tego dnia chyba umoczył walkę z Asztonem w Pruszkowie na MP to nie ma co się czepiać ;-)
Bagi walczył w niedziele.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jeśli się pomylił to się przyznał. Cały Bagi.Ja sie zastanawiam, czemu do cholery wine wzial na siebie Bagi, jakos nie sadze zeby mogl sie tak pomylic ...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Link do walki Helda w Belatorze
- Ponad rok temu
-
Hendo vs Shogun [spoilery]
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Maciejem “Irokezem” Jewtusz
- Ponad rok temu
-
XIV Grand Prix Polski w walce wrecz i grapplingu
- Ponad rok temu
-
Mirek vs Pudzian
- Ponad rok temu
-
Kurs Instruktora Samoobrony Gdańsk
- Ponad rok temu
-
Dos Santos v Velasquez live online? SPOILER ALERT
- Ponad rok temu
-
Aleks Emelianenko vs Magomed Malikov
- Ponad rok temu
-
UFC On FOX 1: Velasquez vs. Dos Santos - kursy u buków!
- Ponad rok temu
-
MMA w TV
- Ponad rok temu