KSW 17 wyniki na zywo
Napisano Ponad rok temu
A skoro wp.pl doszedło do tych informacji, to po co powtarza zmysloną bzdure, jaką jest pomyłka sędziów?
WTkurwaF!?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]!
Napisano Ponad rok temu
Szacun dla zawodników takich jak Grabowski , Held , którzy robią wszystko żeby walczyć w poważnych organizacjach i omijają KSW daleka. Zobaczcie ostatnią walkę Helda na Bellatorze , która została prawie nie zauważona przez ten cyrk z sędziowaniem na ksw, Mamed powinien jak najszybciej walczyć w innej organizacji, bo KSW staje mu się powoli kulą u nogi.
Napisano Ponad rok temu
Bagi tego dnia chyba umoczył walkę z Asztonem w Pruszkowie na MP to nie ma co się czepiać ;-)
Bagi walczył w niedziele.
i może przegrał, bo dręczyły go wyrzuty sumienia ;-)
Napisano Ponad rok temu
no ale coś powiedzieć trzeba - czekamy na jakąś konkurencyjną organizacje
Napisano Ponad rok temu
:roll: Może on lubi tą kulkę....Mamed powinien jak najszybciej walczyć w innej organizacji, bo KSW staje mu się powoli kulą u nogi.
Napisano Ponad rok temu
Marcin Held i Mamed Khalidow w UFC. To moje życzenie na przyszły rok
Napisano Ponad rok temu
no widziałam te karty i jak pomylił ? jak kilka walk jest na jednej karcie podobnie do tej co tu już pokazano
no ale coś powiedzieć trzeba - czekamy na jakąś konkurencyjną organizacje
Raczej nie bedzie, za maly rynek. Moglabys Ty sprobowac jako posiadaczka wieloletniej znanej marki w zawodach, ale sukcesu nie wroze. W tym biznesie trzeba miec uklady i ukladziki.
Napisano Ponad rok temu
tak z rywalizacji to wole turnieje
tak jak powiedziałeś układy to jedno a dużo pieniążków to drugie - ale jak by ktoś dysponował - to ja doświadczeniem się podziele
Napisano Ponad rok temu
Hehehe dziwnie brzmi ten wywiad post factum
bardzo dziwnie. nie chcę tworzyć teorii spiskowych ale sory, no nie wierzę w ta historię. jak to przekazał kartkę ze złym nazwiskiem? przecież podaje się tą kartkę razem z punktami ( nie wiem czy tą samą na której sobie piszą sędziowie ) więc... szkoda gadać.
Napisano Ponad rok temu
Bagi wszystko prostuje.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bagi wszystko prostuje.
Mam dla niego szacunek za to jak to robi i że ma tyle odwagi.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy wywiad.Pytanie o to czy Martin nie boi sie ,ze KSW zostanie uwazana za przekret po takich werdyktach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aspekt sportowy, co przy zawodniku tej klasy co mamed napewno znaczenie odgrywa. /ksw nie jest w stanie mu bardzo dobrego przeciwnika zalatwic na chwile obecna, chyba ze siegajac do zasobow innych organizacji.
w wywiadzie po KSW mamed tez zreszta mowil troche o lombardzie jako potencjalnym przeciwniku.
drugi aspekt to kwestia religii, wiemy ze juz byl prawie w bellatorze i wyszlo jak wyszlo.
a trzeci aspekt to finansowy.
nie wiem ile zarabia mamed w ksw (poza tym, ze dobrze ), ale zwazywszy na to, ze jest khem, wyzszej sredniej klasy zawodnikiem z dobrym rekordem i wyrobiona marka, to luzno spekulujac wg mnie jest do pomyslenia zeby zgarnal za walke w ufc z 20.000$ + bonus za wygrana + kasa od sponsorow.
i kwestia taka ze albo dostal by na rozgrzanie 2 sredniej klasy zawodnikow do sprawdzenia, albo rzucili by go troche glebiej jak ostatnio z papi abedi.\jakby nie patrzec, zakladajac ze chociaz w przyblizeniu mam racje co do sum (a nie sa to duze pieniadze szcegolnie w porownaniu do tego co srednia wyzsza klasa w ufc dostaje), to liczac dwie walki rocznie, to nie sadze zeby mamed byl w stanie w przyblizeniu chociazby polowe tej kwoty zarobic w KSW. tym bardziej, ze biznesy w polsce ktore juz ma dzialaly by dalej. a mameda znajac z wywiadow czy nawet tak minimalnie osobiscie jak pare lat temu trenowalem na tej samej sekcji, to wg mnie nie jest on czlowiekiem ktoremu zalezy na byciu celebryta i gwiazda.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Link do walki Helda w Belatorze
- Ponad rok temu
-
Hendo vs Shogun [spoilery]
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Maciejem “Irokezem” Jewtusz
- Ponad rok temu
-
XIV Grand Prix Polski w walce wrecz i grapplingu
- Ponad rok temu
-
Mirek vs Pudzian
- Ponad rok temu
-
Kurs Instruktora Samoobrony Gdańsk
- Ponad rok temu
-
Dos Santos v Velasquez live online? SPOILER ALERT
- Ponad rok temu
-
Aleks Emelianenko vs Magomed Malikov
- Ponad rok temu
-
UFC On FOX 1: Velasquez vs. Dos Santos - kursy u buków!
- Ponad rok temu
-
MMA w TV
- Ponad rok temu