zmiana kreatyny w ciągu cyklu piszcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja akurat przestrzegam uzytkwników przed siecią czterech sklepów (mn. Kraków, Poznań), które należą do "slimshavy`ego". Jest tam bardzo drogo, a wlasciciel traktuje klientów przedmiotowo, by tylko jak najwiecej sie nachapać. By dac widoczny dowód na to, ze slimshavy sprzedaje bardzo drogie suple to umieszczam tu link. Oto link do bialka 100% whey gold protein standard ze sklepu slimshavy`ego: <--- widzicie ile kosztuje u niego to bialeczko? Aż {SMILIES_PATH}/eek.gif 269 zł !!
Natomiast ponizej umieszczam link do innego sklepu, w którym ta sama odzywka bialkowa ma znacznie niższa cenę :http://testosterone.pl/product_info.php/products_id/417/100-procent-Whey-Protein-GOLD-Standard.html <--- zapytacie jaką? Ano tylko {SMILIES_PATH}/cool.gif 209 zł !
No i gdzie sie bardziej opłaca? Wybór nalezy do was czy wolicie przepłacać czy chcecie by zostalo wam troche pieniazkow w kieszeni na to, by dokupic inną {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
Swoją droga ciekawe jak slimshavy zacznie sie bronic? Pewnie bedzie mowil, ze tamto bialo za 209 jest trefne, podrabiane, albo coś innego. Niech daruje sobie tego typu texty {SMILIES_PATH}/cool.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Weider Mega Mass jest OK ale jest droższy niż 170zł no chyba że jest w promocji.a ta odżywka weider mega mass jak uważasz?
Co do BSN Syntha-6 to ja jej nie stosowałem. Nie wiem jakie będą efekty po niej ale jeśli Ronnie Coleman reklamuję tą firmę to jednak coś musi w sobie mieć. A jeszcze wracając do tej firmy jeśli BSN Syntha-6 jest tak dobra jak NO-Xplode to możesz ją śmiało brać {SMILIES_PATH}/msn-wink.gifi jeszcze jedną taką odżywke znalazłem to mi ją polecił gościu ze sklepu ma nazwe BSN Syntha-6 jaka jest twoja opinia na temat tej odżywki?
I ja również patrzę bo nieśpię na pieniądzach a wiem że w niektórych sklepach można się załapać na jakąś promocję lub kupić dany supelek dużo taniej {SMILIES_PATH}/msn-wink.gifa co do wypowiedzi Elemisa to prawda że jest różnica między ta odżywkom w tym sklepie a innym ale chyba każdy ma rozum i umie sobie popatszeć na cenę w innych sklepach bo ja pszed kupnem odżywki patsze sie po paru sklepach na cene {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu