Rashguard/odzież termiczna/odzież techniczna
Napisano Ponad rok temu
Przeglądałem kilka najpopularniejszych marek, ale ich design raczej nie przypadł mi do gustu, nie potrzebuje nic co służy do lansowania się, tylko do codziennych treningów; natomiast przeglądając oferty niektórych marek widać przerost formy nad treścią.
Drugie pytanie to jak dbać o odzież z tkanin technicznych? Można to normalnie prać, suszyć? Co z treningami dzień po dniu, może lepiej zakupić od razu dwie sztuki?
Napisano Ponad rok temu
PROTECT THIS HOUSE!
jesli treningi codziennie, to wygodniej jest miec dwie, mysle. ja piore w pralce na ustawieniu "recznie".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wielkie, ogromne dzięki, dokładnie o coś takiego mi chodziło. Jeszcze jedno pytanie, tego typu odzież by dobrze działać musi pewnie ściśle przylegać do ciała. Czy to znaczy że powinienem kupić o rozmiar mniejszą niż normalnie, czy są one ciut mniejsze niż normalna rozmiarówka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak muszą mocno przylegać, rozmiarówke mają swoją więc patrz na cm (najlepiej chyba w klacie) a nie na to czy to M, L czy XL. A najlepiej jak masz możliwość to przymierz.@Tremere @novocaine
Wielkie, ogromne dzięki, dokładnie o coś takiego mi chodziło. Jeszcze jedno pytanie, tego typu odzież by dobrze działać musi pewnie ściśle przylegać do ciała. Czy to znaczy że powinienem kupić o rozmiar mniejszą niż normalnie, czy są one ciut mniejsze niż normalna rozmiarówka?
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
@Tremere @novocaine
hmm ciezko mi powiedziec, bo normalnie nosze XL ktore sa lekko przyzude. UA nosze L. wiec tak jak pisze ludee, trzeba patrzec na rozmiarowke.
Napisano Ponad rok temu
Jak ja kupowałem swojego UA to po prostu sprawdziłem tabelkę z rozmiarami (na mmaniaku), zmierzyłem u siebie obwód w klacie i wyszło mi, że potrzeba mi rozmiaru "M". Pasuje idealnie i taki sposób kupowania polecam. "L"-ka "L"-ce nierówna, co producent to inne wymiary.tego typu odzież by dobrze działać musi pewnie ściśle przylegać do ciała. Czy to znaczy że powinienem kupić o rozmiar mniejszą niż normalnie, czy są one ciut mniejsze niż normalna rozmiarówka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki wszystkim za rady.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
poszukuje uzytkownika na_dystans
- Ponad rok temu
-
coś dla seniora w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Rękawice
- Ponad rok temu
-
pytanie/dylemat
- Ponad rok temu
-
Prośba o poparcie dla sportowca!
- Ponad rok temu
-
Boks czy MMA? 179cm/90kg
- Ponad rok temu
-
Jak złapać kogoś za ucho aby stracił przytomność?
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski
- Ponad rok temu
-
Trening z łapami trenera
- Ponad rok temu
-
Gene LeBell's Grappling World, The Encyclopedia of Finishing
- Ponad rok temu