Cykl na suchą mase mięśniową
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj chłopak jechal di tej pory na samych suplach wiec nie widze powodu zeby od razu lapal sie za koks, no chyba ze juz bardzo chce. Osobiscie polecalbym cos w stylu H Drolu na poczatek jak znalazl. Sila ladnie idzie i miecho 1 klasa w dodatku cykle sie robi 4 do max 6 tyg a nie kilka miachów ciagnac. Oczywiscie do tego suple plus na koniec pct w stylu Areamadext i bedziesz zadwolony na 100 %. Oczywiscie o czyms tak oczywistym jak o diecie mowic nie musze. Przy takiej masie w stosunku do wzrostu wydaje mi sie ze nie ma sensu lapac sie za saa.sprubuj boldenona z winkiem napewno zrobi niesamowity twardy miesien z tym ze ponoc chodza słuchy ze winko hiszpanskie juz ponoc nie tak dobre ale to połacznie wciaz dobrze jest oceniane.
Chyba na suchy twardy miesien to najlpesze połacznie a dawkowanie niech ci dobiora wiecej wiedzacy bo kazdy pwoienien kierowac sie wałsnna opinia albo słuchac w tym wypadku wiekszych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I Jeszcze takie pytanie do Mac406 widzialem w dziale o ph pct i saa ze ventolin lek na astme tez cos daje do cyklu moge to miec wiec mam to brac ?
Napisano Ponad rok temu
sprubuj boldenona z winkiem napewno zrobi niesamowity twardy miesien z tym ze ponoc chodza słuchy ze winko hiszpanskie juz ponoc nie tak dobre ale to połacznie wciaz dobrze jest oceniane.
Chyba na suchy twardy miesien to najlpesze połacznie a dawkowanie niech ci dobiora wiecej wiedzacy bo kazdy pwoienien kierowac sie wałsnna opinia albo słuchac w tym wypadku wiekszych.
Boldo z winkiem od razu na pierwszy cykl heheh za duzo zes poczytal tych opini i ankiet, jesli juz to zaczyna sie od slabszych srodkow i stopniowo uzywa sie mocniejszych lub zwieksza dawki. A winko hiszpanskie nie tak dobre?? Dobre to ono jest tylko ze teraz praktycznie kazde jest fake, no chyba ze jakies ze starszych zapasow poodkladane na czarna godzine. A co do trena to nie trzeba sie o ptaka martwic jesli sie bierze do niego tescia, fakt tren zbija poziom tescia praktycznie do zera wiec samego go nie zastosujesz, logiczne wiec jest rzecz biorac ze do trena w jednym cyklu bierze sie tescia.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak ze sterydami ale widze ze o PH to masz mizerna wiedze. Troche tego pozarlem i moge z czystym sumieniem polecic H drol. Jest to lightowy Ph nie ryje flaków jak np. Massdrol i nie nalezy oczekiwac jakis kosmicznych przyrostów ale jak na pierwsze spotkanie z chemia jak znalazl. Nie wiem gdzei przeczytales glupote w stylu "H Drol (...) jebie watrobe jak pol wieku picia wódki" ale nie pisz wiecej takich sloganów. Jezeli dorzuci do diety witaminki, i Livier Detox&Regen to absolutnie nie ma powodów do obaw. Ps; Zeby rozjebac watrobe trzeba duzo duzo wiecej niz H drolTo co mu polecisdz ten cąły H-drol jeszcze bardziej go dobije niz dwa specyfiki na raz bo jebie watrobe jak poł wieku picia wodki. Potem łaża tacy po lekarzach i zmajuja miejsce w kolejce starym babciom bo testy na wątrobe robia. Boldenon jest najbezpieczniejszym srodkiem i kazdy o tym wie. Owszem łaczenie na pierwszy cykl to porazksa i głupotai tu masz racje, z tym ze myslałem ze cche zrobic definicje to jest po jakis cyklach stąd moja opinia. Nie napisał przeciez ile cykli robił i w jakim jest stadium
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam. widze sie tu rozpisaliście co lepsze ph czy ssa, pisałem wyżej jaki miałem cykl na Trenadrolu PH (czy wy nie doczytijecie?) jedyny moj kontakt z dopingiem i do tego zle zrobiony bo nie wiedziałem co to jest...jak pisalem wyzej myslalem ze to odzywaka kolega polecił, teraz biorąc sie za ph czy saa wiem ze trzeba odpowiednie witaminy jesc osłonki i odblok...
Dla jednych jest lepsze SAA dla innych PH nigdzie nie znajdzesz jednoznacznej odpowiedzi.
Dyskusja na temat PH/SAA to syf tez jest nie namiejscu, te tematy byly juz poruszane setki razy i wywiazuje sie niepotrzebna klutnia Teorie o PH/SA syfie radze zchowac dla siebie, tu jest dzial dopig i jesli ktos nie ma do tego przekonania radze poprostu tu nie wchodzic. Zreszta w rubryce doping czerwonym drukiem jest napisane ze jesli ktos nie ma doswiadczenia z PH/SA proszony jest o niewypowiadanie sie.