owiń sobie tym razem nie tylko nadgarstki :twisted:Hej króliczki i tygrysy, chyba was pogodzę!
Sensei Christian Tissier - Poznań 2011 :))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz mi ewentualnie zlozyc hakame :twisted:
Niby nową sekcje założył, a hakamy złożyć nie umie...Polskie aikido schodzi na psy ;>
Napisano Ponad rok temu
P.S. o proszę - przekroczyłem 1000 post.
Napisano Ponad rok temu
ta, to co o japonskim powiedziec jak tam pewnie pzolowa nie ma pojecia o skladaniu hakamaa hakamy złożyć nie umie...Polskie aikido schodzi na psy ;>
Napisano Ponad rok temu
ta, to co o japonskim powiedziec jak tam pewnie pzolowa nie ma pojecia o skladaniu hakamaa hakamy złożyć nie umie...Polskie aikido schodzi na psy ;>
oj tam oj tam ;> Psujesz mój pojazd po Ninjy ;>
Napisano Ponad rok temu
oj tam oj tam ;> Psujesz mój pojazd po Ninjy ;>
eh dziewcze drogie...na stojąco pod szafe wchodziłaś i z drabiną na jagody, gdy już uczyłem się składać hakamę. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
I do tej pory się nie nauczyłem... :razz:eh dziewcze drogie...na stojąco pod szafe wchodziłaś i z drabiną na jagody, gdy już uczyłem się składać hakamę. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
I do tej pory się nie nauczyłem... :razz:eh dziewcze drogie...na stojąco pod szafe wchodziłaś i z drabiną na jagody, gdy już uczyłem się składać hakamę. :twisted:
Lubię to ;>
Napisano Ponad rok temu
Lubię to ;>
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Bezpłatny autobus do dojo z PKP Poznań Główny
Aby ułatwić dojazd do dojo osobom przyjeżdżającym na staż do Poznania pociągami, na Dworcu Głównym PKP w Poznaniu podstawiony będzie specjalny, darmowy autobus, który zabierze podróżnych z dworca bezpośrednio do dojo. Autobus ten będzie odpowiednio oznaczony.
Odjazd autobusu sprzed wejścia głównego dworca PKP do dojo: sobota, 5.11.2011, godz. 10:00.
Po zakończeniu stażu, w niedzielę, zapewniamy również autobus, który zawiezie uczestników do dworca PKP.
Odjazd autobusu sprzed dojo do dworca PKP w Poznaniu: niedziela, 6.11.2011, godz. 13:00.
Poza tym wszystko jest opisane na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Do zobaczenia na stażu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaraz tam PKP. Niech się chłopcy i dziewczęta z Poznania postarają o autobusy na wszystkie pociągi od 5 rano, do powiedzmy 10 rano. Darmowe autobusy, rzecz jasna ;-)Nijak ponoć nie pasuje godzinowo z PKP z Gdańska... Inicjatywa zacna, ale PKP jak zwykle daje d...
Do zobaczenia w SL.
Napisano Ponad rok temu
Czy wszyscy szanowni uczestnicy dotarli szczęśliwie do swych domostw?
Napisano Ponad rok temu
Co tu dużo gadać:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Oczywiście ów mistrz, "łowca autografów" posilił się darmową grochówką (niech mu idzie na zdrowie!), a nawet wziął sążnista repetę - pewnie za tego drugiego mistrza, który na staż delegował tylko swoja legitymację
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
YOSHINKAN SEISEIKAI Aikido
- Ponad rok temu
-
Bushido
- Ponad rok temu
-