Reeety... Ninja wąsy zapuścił... ;-)...obrazek...
i brwi ;D
Napisano Ponad rok temu
Reeety... Ninja wąsy zapuścił... ;-)...obrazek...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a królik jest nagi... (tego to juz nikt nie zauważył )
Napisano Ponad rok temu
E tam, było(by) na czym oczy zawiesić... :twisted: :twisted: :twisted:Bo nie ma co zauważać Twoje bujne brwi są ciekawszea królik jest nagi... (tego to juz nikt nie zauważył )
Napisano Ponad rok temu
z niecierpliwoscia czekamy na szczegoly(fotki lub video mile widziane)E tam, było(by) na czym oczy zawiesić... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy sie zastanawiaja jak to sie stalo ze straciles z krolikiem kondycje.... przez ta nagosc? LOLa królik jest nagi... (tego to juz nikt nie zauważył )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy nic nie robić przez wakacyjne 2 miesiące. Ostatni trening w czerwcu to i kondycja spadła. Ale spoko - latwiej odbudować niż budować od podstaw. Już po paru treningach widać różnice.Wszyscy sie zastanawiaja jak to sie stalo ze straciles z krolikiem kondycje.... przez ta nagosc? LOLa królik jest nagi... (tego to juz nikt nie zauważył )
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy nic nie robić przez wakacyjne 2 miesiące. Ostatni trening w czerwcu to i kondycja spadła. Ale spoko - latwiej odbudować niż budować od podstaw. Już po paru treningach widać różnice.Wszyscy sie zastanawiaja jak to sie stalo ze straciles z krolikiem kondycje.... przez ta nagosc? LOLa królik jest nagi... (tego to juz nikt nie zauważył )
Napisano Ponad rok temu
z niecierpliwoscia czekamy na szczegoly(fotki lub video mile widziane)E tam, było(by) na czym oczy zawiesić... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, w twoim wieku zdjecie na Vortalu to moze byc poczatek konca...Żadnych zdjęć panowie Ja tu staram się incognito być ;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, w twoim wieku zdjecie na Vortalu to moze byc poczatek konca...Żadnych zdjęć panowie Ja tu staram się incognito być ;D
Napisano Ponad rok temu
Jak co?Faktycznie, w twoim wieku zdjecie na Vortalu to moze byc poczatek konca...Żadnych zdjęć panowie Ja tu staram się incognito być ;D
Przepraszam co znaczy w moim wieku?
Napisano Ponad rok temu
Jak co?Faktycznie, w twoim wieku zdjecie na Vortalu to moze byc poczatek konca...Żadnych zdjęć panowie Ja tu staram się incognito być ;D
Przepraszam co znaczy w moim wieku?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Muszę jednak sprostować, Ninja jak przystało na prawdziwego wojownika ma idealna kondycję i tissierowską technikę cud, miód i orzeszki.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu