To nie prowokacja, serio pytam o Wasze zdanie
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Są takie sporty, w których pełno- czy niepełnosprawność ma mniejsze znaczenie. Słyszeliście sportach lotniczych wśród niepełnosprawnych? Mój kolega, który porusza się na wózku ma uszkodzony kręgosłup i lata na szybowcach. Jest członkiem narodowej reprezentacji i rywalizuje z pełnosprawnymi. Ma już sporo sukcesów na koncie Teraz bierze udział w plebiscycie na plebiscytu na 10 najlepszych polskich sportowców lotniczych - CUMULUSY 2015. bit.ly/1mn6vvD. Adam dostał się już do finału, ale to ambitny facet i ciągle myśli o wygranej bo chce pokazać chudziakom jak się lata Można mu pomóc głosując tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Pomóżcie Adamowi przez swój głos. Głosowanie trwa do 18.02
Z góry dziękuję
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, że są takie sporty, gdy to nie ma znaczenia. I według mnie takie osoby powinny się realizować właśnie w czymś takim.
Zawody dla osób niepełnosprawnych nie są zwykle sprawiedliwe, bo zestawiane są osoby z różnym poziomem niepełnosprawności.
Inaczej jest jak się nie ma jednej nogi, a inaczej jak dwóch np. w biegach.
Napisano Ponad rok temu
Byłem na pokazie szermierki na wózkach. Do tej pory jestem pod ogromnym wrażeniem umiejętności.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Otóż to. Niepełnosprawni świetnie sprawdzają się w sportach. A paraolimpiada? Przecież to, co oni na niej wyprawiają zasługuje tylko i wyłącznie na szacunek.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu