Buty do biegania <250 zł
Napisano Ponad rok temu
[/i]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
New Balance ( ja swoje za 230 w Koronie, w sportowym kupiłem)
Nike do 250 też znajdziesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja małżonka zakupiła takie najtańsze do "chodzenia na siłownię" ale od czasu do czasu w nich biega i jest zadowolona.
A tak w ogóle przecież:
Under Armour K...wa!
(;
Bardzo ważne jest też dobranie odpowiedniego buta w zależności czy jesteś supinatorem, pronatorem czy "normalnym". Dobrze o tym poczytać na jakimś specjalistycznym forum biegackim.
Złe buty, źle dobrane wpływają niekorzystnie na wszystkie stawy i cały kręgosłup.
Ze swojej strony mogę polecić Asics Nimbus są rewelacyjne. No tyle że znacznie droższe niż zakładany budżet.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....Dalej naginasz w VFF? I nie odczuwasz żadnych dolegliwości? Ile biegasz?
Napisano Ponad rok temu
wibramy.. moze kiedys zejda do 250
Wyszukiwarka allegro pokazuje, że można już kupić nowe (z dostawą) za 234 PLN.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie widzialem nigdy takich kolorow, wygladaja na podroby.wibramy.. moze kiedys zejda do 250
Wyszukiwarka allegro pokazuje, że można już kupić nowe (z dostawą) za 234 PLN.
Napisano Ponad rok temu
... jakiś sierściuch po angielsku ...
To biegasz w nich czy nie biegasz? Serio pytam. Bo tak się zastanawiam.
Napisano Ponad rok temu
tylko sprinty biegalem, teraz jakis czas nie biegam nawet sprintow.... jakiś sierściuch po angielsku ...
To biegasz w nich czy nie biegasz? Serio pytam. Bo tak się zastanawiam.
spytaj dzeya, tez ma.
i ogolnie poczytaj innych, ktorzy sie przerzucili. lydki przez pierwszy miesiac biegania w kazdym razie do wymiany i jak miales/masz problemy z achillesem to trzeba najpierw sie tym zajac. ale ogolnie ludzie biegaja w tym maratony etc no i z definicji powinno byc lepiej niz w butach.. tylko trzeba sie przestawic z biegania pieta-palce na srodstopie.
i zaden siersciuch, tylko garfield
Napisano Ponad rok temu
Ciężko powiedzieć patrząc tylko po kolorze (mogą przecież produkować palczatki w różnych barwach- przecież to nie technologia "kosmiczna"). Buty i "książeczka" wyglądają tak samo jak te, które sam kiedyś kupiłem...nie widzialem nigdy takich kolorow, wygladaja na podroby.
Napisano Ponad rok temu
np taki model
Napisano Ponad rok temu
to jest podroba/oszustwo: na pudelku jest napisane "vibram speed", a przy pudelku stoja KSO.
no wlasnie po kolorach mozna poznac, bo sa tylko okreslone kolory ktore sa produkowane.
i taki maly szczegol, przy piecie, gdzie jest ten hmm "haczyk" z matarialu, tam zawsze w sprint i kso pasek w innym kolorze od wewnatrz.
Napisano Ponad rok temu
Witam, na zdjeciu buty faktycznie stoja na pudelku innego modelu. Zdjecie pochodzi z wyszukiwarki google, po wpisaniu "vibram fivefingers kso red" zdjecie wydalo mi sie najladniejsze. Na moim pudelku jest:
vibram
44
M126C KSO
BLACK/RED
Logo producenta na podeszwie jest w kolorze zoltym, nadruki na pudelku wyrazne, buty przywiezione z Anglii.
Więc prawdopodobnie jednak nie jest to podróbka ale jakby ktoś chciał kupować to ja dla pewności poprosiłbym najpierw o jakąś fotkę "z natury" dla pewności...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TRX
- Ponad rok temu
-
Regeneracja organizmu
- Ponad rok temu
-
Rękawiczki - do wszystkiego, ale nie do palcówki
- Ponad rok temu