Buty do biegania <250 zł
Napisano Ponad rok temu
Itosu
PS. co do butow to czytalem ostatnio ze biegacze ktorzy kupuja drogie buty do biegania i regularnie je wymianiaja maja srednio o 123% wiecej kontuzji niz ci ktorzy biegaja w tanich szmatach... ja w sumie cale dziecinstwo i "nastoletniosc" przebiegalem w najtanszych tenisowkach i nigdy nie mialem kontuzji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Itosu
Napisano Ponad rok temu
mysle, ze to jeszcze moze zalezec od twojej stopy.
dostales kiedys odciskow od treningu karate na boso?
Napisano Ponad rok temu
pytam o te buty bo sie zastanawiam czy warto. no i od jakiegos czasu planuje zaliczyc Kierat wiec warto pobiegac.
inna sprawa ze pewnie fajnie sie tym trenuje kopniecia w plenerze.
Itosu
Napisano Ponad rok temu
no i ciagle nie pokazales, jak wygladaja. to byly typu VFF, z osobnymi paluchami?
Napisano Ponad rok temu
i nie, nie dlatego, ze sie smiejszesz z VFF. w knajpie dawaj ile chcesz. ale jako mod musze czytac wszystkie posty, i nie chce mi sie tracic czasu na czytanie jak to ludzie probuja byc dowcipni.
maYkel, na ciebie akurat padlo, ale oczywiscie skierowane jest to do wszytkich. offtop sensowny moge ignorowac, ale za posty przesmiewczne czy "dowcipne" beda sypac sie warny.
proby dyskusji ze mna na forum beda tez sie konczyc warnami. macie cos do powiedzienia, PW.
edyt: literki.
Napisano Ponad rok temu
jedni ci powiedza, ze warto, inni, ze nie. ja bede niedlugo kupowal 3cia pare. deejay wlasnie kupul pierwsza. dzey tez ma bodajze.
no i ciagle nie pokazales, jak wygladaja. to byly typu VFF, z osobnymi paluchami?
były z osobnymi paluchami ale nie zwrocilem uwagi na nazwe. jak bede w Lesznie w Daichmanie to lookne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do trampkow to najlepsze buty ale sa zbyt nietrwale. 1 para wystarczala mi przecietnie na 2-3 treningi boksu. przy sprintach i zwrocie na parkiecie odrywalo mi cala podeszwe.
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurde, mi się osobiście mega nie podobają buty z osobnymi palcami, ale za 150 jakby pasowały i byłyby u mnie w D. to bym sobie wziął, żeby sprawdzić, czy barefoot mnie pasuje a potem przez pół roku bierać na Minimusy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomiar nacisku przemawia do wyobraźni. Nikt nie mówi że masz biegać boso, bo jest do tego mnóstwo butów na rynku, w tym właśnie zwykłe trampki (które jednak mają kiepską materiałówkę zazwyczaj). Inna sprawa, że trzeba się nauczyć biegać z palców (patrz film). Bo jak bez amortyzacji będziesz dalej biegał z pięty, to rzeczywiście będzie kiepsko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
;-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TRX
- Ponad rok temu
-