UFC kupiło Strikeforce
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe jak to się teraz wszystko potoczy... Może być bardzo ciekawie i mam nadzieję, że w końcu dojdzie do kilku niezłych pojedynków, które nie były możliwe do tej pory.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę że stopniowo będą wykupywać co lepszych zawodników i przez to SF upadnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że SF zostanie szybko wchłonięte przez UFC. Poza oczywistymi HW, bardzo ucieszę się z powrotu Hendo. Sukcesów z Jonesem (nadchodzący mistrz LHW, już za dwa tygodnie) mu nie wróżę, ale pozostałym może napsuć jeszcze wiele krwi
Ale news!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Monopol nikomu na dobre nie wyjdzie.....
Napisano Ponad rok temu
Zuffa w krótkim czasie przeskoczy Microsoft i Google razem wziętych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zrobia to co zapowiedzieli po przejeciu wec, podkreca jeszcze bardziej liczbe eventow.
z tym ze nie wiem ile jeszcze rynek jest w stanie pochlonac od jednej organizacji.
do tego dochodzi gigantyczna ilosc zawodnikow w jednej kategorii i tylko jeen pas.
mistrz albo bedzie musial go bronic jak pojebany czesto albo bedzie w chuj istotnych walk ktore beda mialy tylko prestiz a nie beda mialy pasa na linii.
a jak bedzie kontuzja jakas, to przy tej ilosci zawodnikow beda jak grzyby po deszczu powstawaly pasy interim.
Napisano Ponad rok temu
Dziwna sytuacja będzie też z kontraktami zawodników. Po wchłonięciu WEC jest już teraz widoczne zwalnianie zawodników nawet po jednej przegranej walce. Teraz wszystkie "odpadki"- a będzie Ich niemało w każdej kategorii- będzie musiało zasilić jakieś inne organizacje. Sharks Fight zbiera właśnie takich zawodników. Zakładając,że zbierze dobry skład,będzie drugim SF za pare lat. Przez ten czas coś wpadnie do KSW może 8)
Tak czy siak Łysy za pare lat będzie zmuszony kupić i pozamiatać kolejną organizacje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Return of legend moore inside
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Feijao vs Henderson (video)
- Ponad rok temu
-