Najsmaczniejsza odzywka bialkowa.
Napisano Ponad rok temu
Jakies sugestie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
delikatny, lekko kremowy smak, do tego nie droga a jakosciowo wyzsza polka.
Napisano Ponad rok temu
Ale jak chcesz pić z wodą to spróbuj Gaspari Nutrition MyoFusion(przez wielu uznawana za najlepszą smakowo odżywkę) lub Met-rx Supreme Whey(z mlekiem wolałem Met-rx pić)
Napisano Ponad rok temu
Moje dzisiejsze typy (do kupienia w sklepach):
1) FitnessAuthority (FA): ananas, mango.
2) Dymatize: Elite Whey Protein smak: rich chocolate, albo toffi.
Oczywiście zakładając, że nie masz oporów, żeby za 2kg białka dać te 150-175zł, bo za to można mieć 10kg ostrowii
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tau,z wodą to mało która odżywka dobrze smakuje(z mlekiem większość odżywek lepszych firm smakuje jak szejk i inne delicje: )
Ten matrix, o którym pisałem, właśnie bardzo dobrze smakuje z wodą, ale - tak, jak mówił Krvavy - to bardzo subiektywna kwestia. Mi na przykład waniliowe białka nie podchodzą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem kiedyś też SAN - też czekolada i też było dobre. Obie odżywki swietnie rozpuszczają się w mleku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zjadłem dwie puszki 4kg pod kolej i mam dość smaku czekolady na rok. Ale jak wszedłem do sklepu i zobaczyłem FA: ananas, mango, wanilia, truskawka+banan i jeszcze kilka smaków, to zrozumiałem, że życie nie jest takie złeDymatize - czekolada, mój nr 1. Świetne białko i smak też dobry
(..)
A to nie można w mleku 0 albo 0,5 rozpuścić?z wodą miesza sie białka przy konieczności trzymania wagi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kazeina bardzo powoli się wchłania i spowalnia wchłanianie reszty białek.z ciekawosci: czemu w ogole pijacie z woda? z mlekiem duzo lepiej wszystko smakuje. nie tolerujecie laktozy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli jednak to wiaze sie z trzymaniem wagi tak?
Napisano Ponad rok temu
z ciekawosci: czemu w ogole pijacie z woda? z mlekiem duzo lepiej wszystko smakuje. nie tolerujecie laktozy?
Despite low glycemic indexes of 15–30, all of the milk products produced
high insulinemic indexes of 90–98, which were not significantly different from the insulinemic index of the reference bread.
Napisano Ponad rok temu
Zjadłem dwie puszki 4kg pod kolej i mam dość smaku czekolady na rok. Ale jak wszedłem do sklepu i zobaczyłem FA: ananas, mango, wanilia, truskawka+banan i jeszcze kilka smaków, to zrozumiałem, że życie nie jest takie złeDymatize - czekolada, mój nr 1. Świetne białko i smak też dobry
(..)A to nie można w mleku 0 albo 0,5 rozpuścić?z wodą miesza sie białka przy konieczności trzymania wagi.
U mnie sie pomylili ostatnio i zamiast czekolady przysłali maline. Jeszcze nie piłem, ale malina jakoś mi nie pasuje do odzywki. Zawsze czekolade brałem, spróbuje najwyżej wymienie ;-)
Napisano Ponad rok temu