Wychowanie Fizyczne w Polsce produkcja łamagów ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bratnia dusza... hehe...Jestem dyrektorem szkoły i instruktorem karate, ...
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem odpowiedź jest dość prosta. Z efektywnego zarządzania. W naszym kraju szkoli się na kierunku 'zarządzanie' ogromna liczba studentów. A efektów tych studiów nie widać. Jak sam zauważyłeś, nawet przemysł samochodowy leży... Kraj w centrum Europy... 40 mln ludzi...... skąd rząd ma wziąść dodatkowe pieniądze na szkolnictwo ...
Napisano Ponad rok temu
tylko dlaczego jeśli jeden nauczyciel jesto to każdy musi być?
Nigdzie chyba tego nie napisałam i jeżeli tak to odebrałam, to przepraszam. Nie to miałam na myśli. Oczywiście, że nie musi.
Jak sobie wyobrażasz przygotowanie do zajęć na dworze? Dzisiaj ćwiczymy w sali, jutro na korytarzu a po jutrze przy otwartych drzwiach?
Jak to jak? 8O Być może moja nauczycielka też stwierdziła właśnie, że się nie da przygotować. Kto wie...
Było przynajmniej kilka przypadków, że uczeń padł na zawał podczas biegów przełajowych. Jeden pamiętam sama z czasów swojego liceum, a uczeń uczęszczał do szkoły na wsi niedaleko miejscowości, w której się uczyłam. Tutaj też powiesz, że nie było sposobu na przygotowanie ucznia do takiego biegu? Wiesz, co innego ćwiczeniu na dworzu od początku września i stopniowanie wysiłku, a co innego wywalenie uczniów na dworze w listopadzie i do tego egzekwowanie przebiegnięcia iluś tam okrążeń w dobrym czasie.
Jeśli mówimy o przypadku o ktorym pisał wyborowa [...]
Właśnie tu się nie rozumiemy. Wyborowa pisał o przypadku poza Polską. Ja pisałam o polskich realiach. Stąd moje zastrzeżenia. To, że tam to działa, to ja się wcale nie kłócę.
Napisano Ponad rok temu
tylko dlaczego jeśli jeden nauczyciel jesto to każdy musi być?Jak sobie wyobrażasz przygotowanie do zajęć na dworze? Dzisiaj ćwiczymy w sali, jutro na korytarzu a po jutrze przy otwartych drzwiach?
Jak to jak? 8O Być może moja nauczycielka też stwierdziła właśnie, że się nie da przygotować. Kto wie...Jeśli mówimy o przypadku o ktorym pisał wyborowa [...]
Właśnie tu się nie rozumiemy. Wyborowa pisał o przypadku poza Polską. Ja pisałam o polskich realiach. Stąd moje zastrzeżenia. To, że tam to działa, to ja się wcale nie kłócę.
Bullshit calej polskiej sytuacji bierze sie stad, ze ludzie masowo ulegaja magicznemu mysleniu - typu - bede cwiczyl "jak beda warunki", potem warunki sa, a cwiczyc sie nie chce. wypadki sie zdarzaja i nie ma co dramatyzowac. dziennie w glupi sposob gina tysiace osob. w tej chwili w Polsce plaga idiotow co spaceruja po lodzie - na rzekach, jeziorach i nawet po wodach Baltyku.
Mam watpliwosci czy takich ludzi ratowac. To beznadziejnie glupie przypadki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na youtube jest reklama kierunku który jest na AWF a mianowicie fizjoterapii . Można się załamać , fizjoterapeuta z chroniczną nadwagą :-) opowiada o tym że ważny jest sportowy i aktywny tryb żyicia....
No i ?
A moze stosuje taki tryb a bez tego trybu bylby 4 x taki ?
Sumatori tez sa otyli a nie wykonasz wiekszosci cwiczen sprawnosciowych co oni wykonuja 8)
Mam w pracy osobe z 20-30 kg nadwagi a po wyniku jaki uzyskal w polmaratonie zastanawiam sie czy mialbym z nia szanse.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słusznie. VO max mają słaby w porównaniu do innych zawodowców.chciał bym widzieć tych sumatori na dobrym obozie kondycyjnym 8) porany rozruch z biegiem pod górkę i faceta by spuchł ....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Słusznie. Kopnięcia w sumo są dozwolone tylko poniżej kolan.Jeśli chodzi o techniki o kopnięcia to żaden sumatorii w 25 procentach nie będzie miał nigdy takiej techniki jak ja :wink:
Napisano Ponad rok temu
chciał bym widzieć tych sumatori na dobrym obozie kondycyjnym 8)
A ja chcialbym widziec jak Ty wytrzymujesz ich trening - ze swoja figura chipendelsa;)
Zamiast marudzic zadzialaj cos - odnies sukcesy w sporcie - ukoncz dobre uczelnie - startuj w wyborach zostan ministrem sportu i dzialaj 8)
a zapewne skonczysz i tak jak wiekszosc narzekajacych przy piwku...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wracając na chwilę, do głównego nurtu.
Napisano Ponad rok temu
Martius jak ja skończe to Ty niewiesz napewno .....byli tacy któży też zakładali że wiedzą . Dziś mają wielkie brzuchy , często też pracują jak niewolnicy ....takiej urody jak ja mam aktualnie kobietę :wink: widzieli oni w renomowanych świerszczykach.....
Ja tylko na chwile
I tez sie pochwale
Moja malzonka ma stypendium naukowe i srednia 5.0 na studiach inzynierskich
Jest tez najpiekniejsza kobieta na swiecie ... pomimo urodzenia mi trojga dzieci ...
i juz mnie nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaka kadra nauczycielska tacy wychowankowie....lepiej by było zajęcia WF przekazać trenerom Karate , Judo , MMA....mam zdanie system kształcenia na AWF w Polsce kadry nauczycielkiej jest niewłaściwy .Co chcecie sobie udowodnić? Kto ma fajniejszą kobietę, czy kto ma zostać ministrem, bo się lekko już pogubiłem. W sumie to rzeczywiście bardzo w temacie.
A wracając na chwilę, do głównego nurtu.
Napisano Ponad rok temu
urody jak ja mam aktualnie kobietę :wink: widzieli oni w renomowanych świerszczykach.....
No to na polityka sie nadajesz
.........wychylać się z wiedzą nie mogę specjalnie bo mnie wykastrują Nażekać już długo nie będę , zresztą dziadem tu nie jestem , .....
nawet na Prezydenta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciamajdy i wysportowane osoby sa wszedzie ale lepiej jest robic filmiki ciamajdom bo sa smieszniejsze - zawsze podnosi nas to na duchu kiedy widzimy ze ktos jest gorszy i nie myslimy wtedy o tym ze kazdy z nas jest ciamajda podlug innej osoby znacznie sprawniejszej rowniez od nas.
Latwo krytykowac tylko jak sie okazuje nikt jakos nie pali sie do tego zeby to zmienic.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU!
- Ponad rok temu
-
takie tam Kata bunkai
- Ponad rok temu
-
Seminarium Karate Goju Ryu - Tarnowskie Góry 03.04.2011 r.
- Ponad rok temu
-
Zawody Sportowe Goju Ryu Karate
- Ponad rok temu
-
Kyokushin - egzamin 10/9 kyu
- Ponad rok temu
-
Ciekawostki internetowe.
- Ponad rok temu
-
Seminarium KATA SEPAI - Okinawan GojuRyu - Tarnowskie Góry