Szukam klubu MT/KB w Warszawie
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

2 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Szukam klubu MT/KB w Warszawie

Nie znalazłem nic w miarę aktualnego na ten temat na forum, więc postanowiłem, że po prostu zapytam.
Jaki klub Muay Thai albo Kickboxingu w Warszawie polecacie? Zależy mi na grupie dla początkujących, przystępnej cenie (jakieś 120 max) i w miarę dobrym dojeździe (mieszkam na Pradze Północ). Przeglądałem już google'a i znalazłem parę klubów, ale żadnych opinii już niestety nie.

Jaki klub Muay Thai albo Kickboxingu w Warszawie polecacie? Zależy mi na grupie dla początkujących, przystępnej cenie (jakieś 120 max) i w miarę dobrym dojeździe (mieszkam na Pradze Północ). Przeglądałem już google'a i znalazłem parę klubów, ale żadnych opinii już niestety nie.
Napisano Ponad rok temu
Re: Szukam klubu MT/KB w Warszawie

PALESTRA WARSZAWA 
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 szukam gal K-1 z 11 i 31 grudnia szukam gal K-1 z 11 i 31 grudnia- Ponad rok temu 
- 
			 Boks od podstaw Warszawa Boks od podstaw Warszawa- Ponad rok temu 
- 
			 Boks Gradopołowa - e-book poszukiwany Boks Gradopołowa - e-book poszukiwany- Ponad rok temu 
- 
			 RĘKAWICE ZA DARMO! IFMA- MUAY-THAI CORIO ŁÓDŹ RĘKAWICE ZA DARMO! IFMA- MUAY-THAI CORIO ŁÓDŹ- Ponad rok temu 
- 
			 Legenda polskich sportów walki w jaskini lwa!!! Legenda polskich sportów walki w jaskini lwa!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Tomasz Adamek vs Vinny Maddalone Tomasz Adamek vs Vinny Maddalone- Ponad rok temu 
- 
			 Rekawiczki neoprenowe zamiast bandazy Rekawiczki neoprenowe zamiast bandazy- Ponad rok temu 
- 
			 Niespotykane techniki bokserskie Niespotykane techniki bokserskie- Ponad rok temu 
- 
			 Adidas Maya... Adidas Maya...- Ponad rok temu 
- 
			 Mistrzostwa Polski Muay Thai 2010 - Płock, 4-5.XII.2010 Mistrzostwa Polski Muay Thai 2010 - Płock, 4-5.XII.2010- Ponad rok temu