wybór białka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam zupełnie inne cele. nie potrzebuję mieć 45 cm w łapie i 120 w klacie
chcę sylwetki atlety a nie kwadrata z siłki.
Napisano Ponad rok temu
- jest ubocznym efektem produkcji serka, a zatem to m/w naturalna serwatka białkowa
- jest tania i nie najgorsza w smaku
- nie wypryska na mordę
Wady:
- bardzo źle się rozpuszcza (w zasadzie bez blendera nie podchodź)
Polecam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masa mięśniowa fajnie idzie, nieźle regeneruje, smaki ekstra, ale pryszcze na plecach.
nie wiem o co chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Polecam.
Mądrzy ludzie wynaleźli coś takiego jak shaker, a jeszcze mądrzejsi wystawiają je na allegro za 5 zeta, polecam, rozwiązuje problemy z rozpuszczaniem białka ^^
Napisano Ponad rok temu
Bo po pierwsze chcę olimp a po drugie to czekam na porady.
poleć coś sprawdzonego jak możesz.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Od jakiegoś czasu moje ulubione.Nie wiem czy to wynik zmiany treningu ale wspomagając się tym białkiem zauważyłem najlepsze efekty.
A co do Olimp Natural 100% Whey Protein Concentrate to słyszałem o nim dobre rzeczy,miałem nawet kiedyś zamiar je kupić,ale odstraszył mnie jego naturalny smak.
Napisano Ponad rok temu
Właśnie problem w tym, że shaker nie daje rady. Ostrowia zbija się w kluchy, a potem i tak trzeba wszystko wrzucać do blendera. A najgorzej jeśli nie jest do końca rozpuszczona i gdzieś się wyleje. Wtedy jest problem, żeby usunąć Ostrowię z blatu i podłogi, bo kluchy w środku mają suchy, nierozpuszczony proszek. A potem jest kolejny problem, żeby usunąć Ostrowię ze ścierki.
Polecam.
Mądrzy ludzie wynaleźli coś takiego jak shaker, a jeszcze mądrzejsi wystawiają je na allegro za 5 zeta, polecam, rozwiązuje problemy z rozpuszczaniem białka ^^
Kilka miesięcy temu kupiłem 7,5kg tego białka. Jak dla mnie smak w porządku. Żadnych sensacji żołądkowych, owrzodzeń itp.A co do Olimp Natural 100% Whey Protein Concentrate to słyszałem o nim dobre rzeczy,miałem nawet kiedyś zamiar je kupić,ale odstraszył mnie jego naturalny smak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja biorę ostrowię i sobie chwalę, bo:
- jest ubocznym efektem produkcji serka, a zatem to m/w naturalna serwatka białkowa
- jest tania i nie najgorsza w smaku
- nie wypryska na mordę
Wady:
Polecam.
Zgadzam się w całej rozciągłości. Ostrowia ma swoje wady, ale jej niezaprzeczalną zaletą jest cena i to, że składu można być pewnym. Nie można już tego powiedzieć o białku Łowickim, wokół którego były jakieś kontrowersje na SFD. Między innymi wśród zastrzeżeń pojawiała się zawartość białka pochodzenia roślinnego.
Napisano Ponad rok temu
[
Właśnie problem w tym, że shaker nie daje rady. Ostrowia zbija się w kluchy, a potem i tak trzeba wszystko wrzucać do blendera. A najgorzej jeśli nie jest do końca rozpuszczona i gdzieś się wyleje. Wtedy jest problem, żeby usunąć Ostrowię z blatu i podłogi, bo kluchy w środku mają suchy, nierozpuszczony proszek. A potem jest kolejny problem, żeby usunąć Ostrowię ze ścierki.
W takim razie nie umiesz obsługiwać shakera, bo miałem ostrowię czekoladową nieraz i z wodą elegancko shaker daje radę. Chyba, że np robiłeś z mlekiem, albo inny smak i jest inaczej.
Napisano Ponad rok temu
Popieram, a miałem jeszcze smak waniliowy. Ostrowia faktycznie zbija się w grudki, natomiast jeśli shaker nie daje rady, to zwyczajnie pomagam sobie łyżką. Żadna filozofia.W takim razie nie umiesz obsługiwać shakera, bo miałem ostrowię czekoladową nieraz i z wodą elegancko shaker daje radę. Chyba, że np robiłeś z mlekiem, albo inny smak i jest inaczej.
Napisano Ponad rok temu
Ja wrzucam banana, mleko i trzy łychy wpc i wciskam guzik i też jest git, pokój.