Tomasz Adamek vs Vinny Maddalone
Napisano Ponad rok temu
Co sądzicie o tym pojedynku i jakie typy ?
Napisano Ponad rok temu
Ani człowiek się nie napije,ani z nikim nie spotka itd,bez sensu imo.
Dobrze przynajmniej że do roboty mam na 6.00 to o 4.00 kiedy Adamek będzie walczył będę jadł śniadanie
A co do samej walki...,przeciwnik jaki jest każdy widzi,ale ja osobiście nastawiam się na kawał porządnego boksu,tj.solidne wymiany z obu stron,no a wynik,wiadomo :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dziwi mnie to tak samo. Może chodzi o to, że otwarcie przyznaje się do swojej wiary co wg wielu jest dziś obciachem :? i nieważne przy tym, że koleś jest zajebistym bokserem o wielkim duchu.No i znowu przed walką Górala na forum nic nie ma - On tu jest persona non grata czy jak ?
walka dobra, choć jednostronna - ale taki jest w ostatnich latach boks zawodowy. Nie jeden Adamek dostaje po drodze słabszych przeciwników. Takich samych dostają Kliczkowie i nikt (u nas) nie robi z tego halo. Do walki z Tomkiem nie spieszą się ani oni ani Haye (w czcze gadaniny nikt chyba nie wierzy). W przyszłym roku niemal na pewno dojdzie do walki o tytuł i ten czas dla Adamka lepiej służy niż ww. trójce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o jego popularność czy też przychylność kibiców to nie zawsze idzie to z wynikami sportowymi.
Napisano Ponad rok temu
Z drugiej trochę szkoda że mimo takich sukcesów Tomek jest dalej według mnie niedoceniany a taki Pudzian dla wielu jest guru sztuk walki .......
Napisano Ponad rok temu
Sparingi są często cięższe niż ta walka. Różnica klasy totalna. Ale taki jestboks zawodowy i tego nie zmienimy. Mam nadzieję, ze te lepsze walki też zobaczymy w najbliższym czasie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rekawiczki neoprenowe zamiast bandazy
- Ponad rok temu
-
Niespotykane techniki bokserskie
- Ponad rok temu
-
Adidas Maya...
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Muay Thai 2010 - Płock, 4-5.XII.2010
- Ponad rok temu
-
Wałek w boksie
- Ponad rok temu
-
dziwny problem, stres?
- Ponad rok temu
-
Rękawice do boksu
- Ponad rok temu
-
MMAnews Exclusive: Wywiad z Marcinem Parchetą po Iron Fist 3
- Ponad rok temu
-
Muay Thai Łódź 7-mio lecie Klubu ZAPRASZAMY !!!!!
- Ponad rok temu
-
Wypełnianie worka.
- Ponad rok temu