wypisywanymi przez niego farmazonami nie ma się co sugerować

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale cala ta sytuacja jest conajmniej dziwna
nieuwazacie?
No pewnie, że uważamy. Na razie jednak brak jest oświadczenia ze strony Goshinu.
Na razie mamy tylko list rozesłany (być może samozwańczo*) przez pana z federacji (tutaj warto zauważyć, że ten 4 dan w karate, to właśnie dan w karate tsunami, czyli jakby nie patrzeć jest to człowiek Soke magistra).
Jedyną datą, na którą się powołuje w liście jest:decyzją Wielkiego Mistrza Prof. K. Kondratowicza
z dnia 17.03.2010 potwierdzoną na Odprawie Mistrzów z
dn. 25.04.2010 r w Lublinie
Znaczy się, że powinni być ludzie, którzy to potwierdzają. I czy na tej odprawie zostało powiedziane wszystko co zawiera list?
Pytanie brzmi też - czy takich oświadczeń będzie więcej? anioł - chcesz obstawić? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
Założyłem Unię Jiu-Jitsu oraz stworzyłem i opracowałem w szczegółach od podstaw styl Shizoku-Ryu,
, chyba w czerwcu lub lipcu 2010 r. w celu podpisania dla mnie certyfikatów na wyższe stopnie. Jedyną osobą która o tym wiedziała był … Krzysztof Wasiak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ze postanowiono to ja wiem tylko obawiam sie ze wszysko jeszcze mozliwe.Norbisan
a ja podejrzewam, że wszystkie te cudowne odkrycia nic nie zmienią, co do przyszłości GR już postanowiono i tego będą się instruktorzy trzymać. a paru oszołomów zawsze się znajdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ze postanowiono to ja wiem tylko obawiam sie ze wszysko jeszcze mozliwe.Norbisan
a ja podejrzewam, że wszystkie te cudowne odkrycia nic nie zmienią, co do przyszłości GR już postanowiono i tego będą się instruktorzy trzymać. a paru oszołomów zawsze się znajdzie.
z tego co sie orientuje to GR nie ma jakiejkolwiek osobowosci prawnej. Sa calkowicie zalezni od Ryska. Teraz mysle ze kto wiecej da ten bedzie mial wieksze wsparcie instruktorow z GR i to ten bedzie tym jedynym. To ze wybrali Marka Rudzkiego jeszcze nic nie przesadza.
zawsze przeciez mozna zmienic. Albo stwierdzic ze sie nie wywiazuje, albo nie kontynuje jedynej slusznej drogi wyznaczonej przez Dr. a co za tym idzie nalezy przywodztwo zmienic na takie ktore tej drogi bedzie sie trzymalo itd...
W sumie to mniet to rybka ale ludzi szkoda. Nie tych na górze bo oni sa juz dawno zatraceni. Szkoda tych wielu ludzi ktorzy przez lata beda ich utrzymywac nie dostajac nic sensownego w zamian.
Ale moze sie czepiam. Późno jest wiedz moge miem omamy nocne![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"...kontynuować Goshin-Ryu w postaci w jakiej zostawił go Kondratowicz"
Death napisałeś tekst używając nazwiska tak jak byś był wyżej w hierarchii.
Czy Was w karate nie uczą szacunku do zmarłych.
Wystarczyło dodać Śp i było by ok.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu