Drogi Martiusie patrząc na wszystkie twoje wypowiedzi nie tylko w tym temacie ale i w wielu innych przez ostatnie kilka lat głeboko sie zastanawiam czy Twoja osoba ma jakies nie spelnione chore marzenia czy cos nie tak jest z toba poniewaz za kazdym razem zamiast odpisywac na temat probujesz najechac na PZJJ. nie wiem z czym to jest zwiazane ale wydaje mi sie ze jest to juz u ciebie chorobowe poniewaz kazda osoba rocjonalnie myslaca staralaby sie trzymac tematu o jaki chodzi w danym poscie a nie za kazdym razem nawiazywac do PZJJ
gdzie on tu nie ma nic z tym wspolnego poniewaz organizatorem tych smiesznych i nie dorzecznych zawodow jest nijaka fedaracja IMAF.
Mam wiele niespelnionych (w tym rowniez i chorych
) marzen jak i kazda osoba
Todes_90 trzeba bylo az sie rejestrowac od nowa zamiast uzyc nicku na ktorym sie juz tutaj bylo a moze metoda wiecej nickow to nas wiecej ????
Zawsze mozna zaobserwowac ze kiedy cos na temat Zwiazku jest pisane od razu tworzy sie kilku anonimow wstydzacych sie swojego nazwiska 8)
Starzy bywalcy forum znaja juz te metody bo juz kilka razy je probowaliscie stosowac - tworzy sie nicka potem sie pisze temat podpuszczajacy i jazda, hurrra kilku anonimow "obroncow wiary" rzuca sie na temat" - nigdy nie pisza kiedy trzeba przedstawic chociazby wyniki zawodow lub ich terminarz ale jak taplac sie w gownie to pierwsi byle anonimowo.
Jak bys czytal uwaznie trzymam temat porownujac wszystko do jedynie legalnego, najlepszego, najprawdziwszego Zwiazku -przeciez trzeba porownywac do najlepszych.
Nawet na pytanie o sedziowanie odpowiedzialem ze tez w PZJJ bo gdybym napisal ze tak na roznych to by od razu bylo, ze sie nie znam bo tylko na innych a nie w PZJJ
I co temat nie ma nic wspolnego z PZJJ ? - to czemu jego czlonkowie zalozyli ten temat ???
Nadal nie ma - to czemu nie odpowiedzial mi nikt na pytanie czemu w IMAF sa czlonkowie PZJJ ?
Ja przeciez tylko porownuje do najlepszych jakas dupna mala organizacyjke przeciez trzeba na czyms sie wzorowac 8)
Todes_90 - zastanow sie bo zapewne nie chcial bys zeby zobaczyc co sie zacznie dziac kiedy ja sie naprawde zaczne czepiac 8)
Zatem żaden sąd w Polsce nie zatwierdzi organizacji międzynarodowej składających się tylko z klubów polskich. Zatem ten IMAF składający się z byłych policjantów „stających chyba ponad prawem” jest sprytnym wybiegiem do zarobienia kasy na startowym. Rozdając marne tytuły Mistrzów Świata
Zarejestruje bez problemow organizacje miedzynarodowa bez czlonkow zagranicznych zreszta nie jest problem miec w skladzie kogos z zagranicy.
Druga sprawa kto organizuje zawody powinien wiedziec, ze na wpisowym kokosow sie nie zarabia a czesto pula nagrod i nagrody rzeczowe przekraczaja wielokrotnie wartosc wpisowego - takie male organizacje potrafia wbrew pozorom walczyc o sponsorow a ze sa konturencja dla duzych molochow i odbieraja molochom sponsorow bo lepiej ich reklamuja to zapewne i bol dla tych molochow 8)
Wy sie tak umawiacie ze Tomo_90 tak od razu pisze podobny tekst po skonczeniu jednego ?
Moze warto bedzie zrobic tracerig wiadomosci umieszczanych 8)
Zabrac wszystkim dotacje i skonczy sie zarcie o kase i obrzucanie gownem ...