@Martius - pomogę ci to zrozumiec.
olimpiada – okres 4 lat w kalendarzu starogreckim
Prosze o dowod ze Olimpiada oznacza okres 4 lat w kalendarzu starogreckim - bo z tego co ja wiem raczej nazwa wziela sie od miasta Olimpia - no ale moze sie myle 8)
SportsAccord Combat Games (Olimpiada Sportów Walki)
Prosze o dowod ze to jest poprawnie przetlumaczone na Polski - wedlug mojej znajomosci angielskiego .... ale moze sie myle 8)
Wiec czemu zawodnicy, którzy myślą, że byli na Olimpiadzie Sportów Walki maja czuc się oszukani?? Dlatego, że biedny Martius tak mówi? (pytanie retoryczne)
Najpierw udowodnij ze to byla Olimpiada
To ze cos jest robione pod patronatem MKOL nie znaczy ze jest od razu Olimpiada - to ze w fabryce toyoty z tasmy schodzi tez inna marka nie znaczy ze jest to toyota.
Dowody Panowie nie to co uwazacie ze powinno byc jak mowicie ... dowody 8)
Proszę cię co to w ogóle jest za przykład? Powiedziałem ci jest to cyklicznie organizowana największa na świecie impreza dotycząca sportów walki(narazie była 1 edycja).
Matko jedyna .... czlowieku nie pograzaj sie przeczytaj jeszcze raz co napisales.
Jest cyklicznie organizowana - na razie byla 1 edycja .... wiesz co to jest uzywanie czasow podczas pisania ?
Cyklicznie - 1 raz
Cyklicznie to moze byc w planach a bedzie za kilka lat jak sie powtorzy
Ludzie pomysla ze jujitsuka za duzo koksu biora i ich mozg jak ser szwajcarski wyglada