a tu co? ani klas mistrzowskich, ani organizatorem nie jest MKOL ale nazwa igrzysk olimpijskich sie co poniektorzy zaslaniaja...
Wybaczcie. Miałem już nie brać udziału w tej idiotycznej dyskusji w myśl przysłowia " nie kłuć się z kretynem, bo osoby przysłuchujące się mogą nie zawuważyć różnicy"
....ale niestety nie mogę tego czytać.
Powiedz Mi aniol Jakie wogóle masz kwalifikację do stawiania takich absurdalnych tez ?
Masz jakąś kalsę sportową ?
Jakie byś chiał Klasy Mistrzowskie nadać medalistom z Olmpiady Sportów Walki ?
Wiesz w ogóle jakie są rodzaje klasach spotrowych ?
Pewnie NIE! To może niech wreszcie dotrze do waszych głów, że na te zawody pojechali wyłącznie ludzie z NAJWYŻSZĄ !!!! Międzynarodową Klasą MIstrzowską( i wszytkie pozostałe klasy też mają).
Dodatkowo ludzie którzy w rankingu dyscypliny utrzymali się w najściślejszej czołówce w rankingu przez okres 4 lat. Wiem nie macie pojęcia co to realnie oznacza.
Nie wiem kurwa jak można nie rozumieć takich oczywistości.
Tzn rozumiem !
Po prostu ze Sportem nie macie NIC wspólnego. Zajmujecie się zupełni czym innym niż Sportami Walki.
....tego typu lekcjami anatomi : "Jak Ci wygne palca to Cię boli"
Za to bardzo chętnie wypowiadacie się w mentorskim tonie.
Jak to niby jest ze Sportem.
Powiedzmy to sobie szczerze i otwarcie bez urazy.
Nie macie żadnych wyników czy doświadczeń.
Żadnych! po za jakimiś tam wynikami finansowymi.
Nie rozumiem jak można pleść takie bzdury.
To była NAJWIĘKSZA ! NAJBARDZIEJ PRESTIŻOWA ! IMPREZA SPORTOWA NA ŚWIECIE TYCZĄCA SIE SW!!!. Zorganizowano zawody w których skonfrontowano Najlepszych z Najlepszych zawodników na Świcie.
KURWA MAĆ !!! Wszyscy oprócz WAS dwóch wiedzą że to nie były Igrzyska Olimpiskie.
Chociżby dla tego że obok marty facet nie rzucał oszczepem, itd.
Przyjechała Światowa ścisła Eita w SW.
Po prostu na siłe próbujecie umniejszyć randze tej imprezy.
Tylko dla tego, że zawodnicy PZJJ na który tak plucjecie, pojechali na te NAJWIĘKSZE ! NAJBARDZIEJ PRESTIŻOWE ! IGRZYSKA SPORTOWE NA ŚWIECIE W Sportach Walki!
....i ubiegając durne odpowiedzi.
Pojechali tam nie dla tego, że PZJJ ma układy w Ministerstwie tylko dla tego że to Najlepsi Zawodnicy na Świecie !!! Dodatkowo zdybyli medale. Złoty i Brązowy.
Nazwą Igrzysk Olimpijskich to TY I MARTIUS się posługujecie.
Po prostu nie potraficie rozróżnić Igrzysk Olimpijskich od Olmpiady Sportów Walki.
Sugerujecie, że Komitet Olmpiski tylko patronował, bez większego zaintersowania...
to co tam robiło 64 Prezesów Narodowych Komisji Olimpijskich ?
Bo przecież argument, że byli tam najlepsi zawodnicy na świecie nie jest argumentem.