obaj coś bredzicie jak po dopalaczach :>
konkretnie co się nie podoba? to, że eliminacje odbywają się w szkole? Z mojego doświadczenia wiem, że na zawody się nie jeździ bo odbywają się w „wypasionym miejscu”.
@wyborowa, ty też nie zaczynałeś swojej przygody z karate od pisania książek, tak samo pierwszych zawodów nie da się rozegrać na stadionie narodowym.
Z przyjemnością podejmę dyskusje, ale na bardziej rzeczowe argumenty ...
zyje w kraju, gdzie dopalaczy nie ma. trudno w to uwierzyc, ale tak jest. wiec pisze na trzezwo.
firmowanie imprezy na forum podpisanej Pawel, jest smieszne. Regul zadnych nie ma, nie wiadomo jakie przepisy, czy na macie czy w klatce, kto sedziuje, ile walka trwa, ile rund... nie ma nic...
zaden podmiot prawny, zadna organizacja nie jest w tym projekcje ujeta, nie mowie wyeksponowana. Stad okreslenie PArtyzantka. Pseudonim z okupacji, konspiracyjny Pawel.
a ty mi tu o dopalaczach...
Pawelku, to co tu zapodajesz, to jest mortal kombat...
impreza dla mnie jest na starcie spalona, moze po moim poscie, teraz sie zacznie "dorzezbianie", zeby sie do grudnia wyrobic. ale to bedzie sztukateria, wiec sila rzeczy impreza bedzie slaba, jesli wogole bo czasu to juz nie macie, zeby ja dobrze zrobic. Doceniam checi, koncepcje, ale niedoroby bede pietnowal. Co niniejszym czynie.
Zrobic strone internetowa to nie problem, kazdy gimnazjalista, jak sie przylozy to cos takiego zrobi. Ale juz nie zrobi imprezy z sensem, bo do tego trzeba miec, mozg, doswiadczenie, pieniadze, zaplecze w postaci..., team zgranych ludzi z wizja, entuzjazmem i wytrwaloscia.... i pare innych waznych rzeczy, tu tego wszystkiego po prostu nie ma.
a moze po prostu za szybko enter nacisnales i poszlo...