zakup wioslarza
Napisano Ponad rok temu
Z tego co sie orientuje trzeba rowniez zwracac uwage na wage, moja aktualnie oscyluje w granicy 125 kg.
Czy ktos trenuje na tego typu urzadzeniu i ktory model mozecie polecic w miare rozsadnej cenie?
Napisano Ponad rok temu
dokladnie taki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
budo_feniks napisał
chcesz zostać wioślarzem ?Wlasnie zastanawiam sie nad zakupem "wioslarza" i nie zbyt wiem, ktory model jest wart uwagi.
Z tego co sie orientuje trzeba rowniez zwracac uwage na wage, moja aktualnie oscyluje w granicy 125 kg.
Czy ktos trenuje na tego typu urzadzeniu i ktory model mozecie polecic w miare rozsadnej cenie?
jaki masz cel ?
Napisano Ponad rok temu
Chce sobie ramiona wzmocnic, a na silke czasu brak w tych godzinach, w ktorych funkcjonuje, wiec zastanawiam sie nad taka maszynka. Co do ceny to raczej tak ok. tysiaka o ile cos sensownego w takiej kwocie jest wogole na rynku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_feniks napisał
corvo ma racje ,sztanga lub hantle i wzmocnisz nie tylko ramiona jezeli bedziesz chcial a za tysiaka to troche tego zlomu by bylo a na wioslarzu sobie tylko po wioslujeszPrzy tej wadze wioslarzem zapewne nie zostane, chyba, ze lodzi podwodnej nautilius 8)
Chce sobie ramiona wzmocnic, a na silke czasu brak w tych godzinach, w ktorych funkcjonuje, wiec zastanawiam sie nad taka maszynka. Co do ceny to raczej tak ok. tysiaka o ile cos sensownego w takiej kwocie jest wogole na rynku.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_feniks napisał
Przy tej wadze wioslarzem zapewne nie zostane, chyba, ze lodzi podwodnej nautilius 8)
mam ciezszych kolesi co plywaja-na szalupach

za tysaka nic konkretnego nie kupisz, lepiej zlomu kupic, za tysiaka na allegro masz sztange olimpijska z ponad 100 kg obciazenia
Napisano Ponad rok temu
Pozostaja jeszcze hantle badz expander jednak to nie to samo co dobra, sprawdzona laweczka.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a tak poważnie jak masz kaskę na sprzęt a brak ci miejsca to zainwestuj w kettle:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przynajmniejja bym tak zrobił 8)
radnus tu są sami specjaliści :wink:
Napisano Ponad rok temu

przeciwwskazania do wioselek?? raczej nie, stwy sa odciazone, nie ma nacisku na kregoslup...no chyba ze slabe serce bo po 1 km w fajnym tepie niektorzy rzygaja :twisted:
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Gęsta krew :?:
- Ponad rok temu
-
Zielona herbata
- Ponad rok temu
-
2KC
- Ponad rok temu
-
BODYMAX Sport [pytanie]
- Ponad rok temu
-
HIIT na bierzni czyli jaka prędkość max?
- Ponad rok temu
-
Łapki do pływania
- Ponad rok temu
-
nadmierna potliwosc
- Ponad rok temu
-
Kąpiele z lodem
- Ponad rok temu
-
Kąpiele z lodem