zakup wioslarza
Napisano Ponad rok temu
Z tego co sie orientuje trzeba rowniez zwracac uwage na wage, moja aktualnie oscyluje w granicy 125 kg.
Czy ktos trenuje na tego typu urzadzeniu i ktory model mozecie polecic w miare rozsadnej cenie?
Napisano Ponad rok temu
dokladnie taki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
chcesz zostać wioślarzem ?Wlasnie zastanawiam sie nad zakupem "wioslarza" i nie zbyt wiem, ktory model jest wart uwagi.
Z tego co sie orientuje trzeba rowniez zwracac uwage na wage, moja aktualnie oscyluje w granicy 125 kg.
Czy ktos trenuje na tego typu urzadzeniu i ktory model mozecie polecic w miare rozsadnej cenie?
jaki masz cel ?
Napisano Ponad rok temu
Chce sobie ramiona wzmocnic, a na silke czasu brak w tych godzinach, w ktorych funkcjonuje, wiec zastanawiam sie nad taka maszynka. Co do ceny to raczej tak ok. tysiaka o ile cos sensownego w takiej kwocie jest wogole na rynku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
corvo ma racje ,sztanga lub hantle i wzmocnisz nie tylko ramiona jezeli bedziesz chcial a za tysiaka to troche tego zlomu by bylo a na wioslarzu sobie tylko po wioslujeszPrzy tej wadze wioslarzem zapewne nie zostane, chyba, ze lodzi podwodnej nautilius 8)
Chce sobie ramiona wzmocnic, a na silke czasu brak w tych godzinach, w ktorych funkcjonuje, wiec zastanawiam sie nad taka maszynka. Co do ceny to raczej tak ok. tysiaka o ile cos sensownego w takiej kwocie jest wogole na rynku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy tej wadze wioslarzem zapewne nie zostane, chyba, ze lodzi podwodnej nautilius 8)
mam ciezszych kolesi co plywaja-na szalupach
za tysaka nic konkretnego nie kupisz, lepiej zlomu kupic, za tysiaka na allegro masz sztange olimpijska z ponad 100 kg obciazenia
Napisano Ponad rok temu
Pozostaja jeszcze hantle badz expander jednak to nie to samo co dobra, sprawdzona laweczka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak poważnie jak masz kaskę na sprzęt a brak ci miejsca to zainwestuj w kettle:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przynajmniejja bym tak zrobił 8)
radnus tu są sami specjaliści :wink:
Napisano Ponad rok temu
przeciwwskazania do wioselek?? raczej nie, stwy sa odciazone, nie ma nacisku na kregoslup...no chyba ze slabe serce bo po 1 km w fajnym tepie niektorzy rzygaja :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gęsta krew :?:
- Ponad rok temu
-
Zielona herbata
- Ponad rok temu
-
2KC
- Ponad rok temu
-
BODYMAX Sport [pytanie]
- Ponad rok temu
-
HIIT na bierzni czyli jaka prędkość max?
- Ponad rok temu
-
Łapki do pływania
- Ponad rok temu
-
nadmierna potliwosc
- Ponad rok temu
-
Kąpiele z lodem
- Ponad rok temu
-
Kąpiele z lodem