UFC 117 [wyniki/spoiler]
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie przepadalem na Nelsonem z powodu jego stylu bycia w tuf'ie ale chyba bedzie trzeba mu sie lepiej przyjrzec, bo ma naprawde zelazna szczenke. Komentator dobrze powiedzial, ze gdyby zrzucil 40 funtow, moglby byc bardzo obiecujacym zawodnikiem.
Najbardziej rozbawil mnie wywiad z Toneyem
Co do walki wieczoru, ciagle wierzylem ze Silva zaskoczy jakims trojkatem albo balaszka, ale gdy 5 runda zaczela sie w taki sposob to przestalem w to wierzyc, a tutaj trojkacik Wedlug mnie Sonnen to buc, jego gadka mnie irytuje, a w dodatku akcja z odklepywanie :? Dobrze ze tak to sie skonczylo
Napisano Ponad rok temu
widocznie ma na tyle przyzwoitosci zeby nie kozaczyc po pojedynku, ktory poza jeda jedyna akcja mu nie wychodzil i w ktorym dostawal w dupe jak nie wiem co?Vinland, aleś dowalił. Koleś po raz kolejny broni tytuł we wspaniałym stylu (tyle, że inaczej niż zwykle) a jego akcje spadają Brawo. Silva wygrał POMIMO wspaniałej dyspozycji przeciwnika, pamiętaj.
Silva dzisiaj pokazał na czym polega bycie mistrzem. Szacunek. Zobaczcie choćby jego reakcję po zwycięstwie i gest wobec Sonnena - żadnych pretensji, gratulacje poziomu, skromnie.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie cenie Sonnena jako sportowca. Jako czlowiek wyszedl jednak na frajera: nagadal tyle i przegral. Kompromitacja.
Napisano Ponad rok temu
Bardziej jako frajerstwo odebralbym udawanie ze sie nie klepalo
Napisano Ponad rok temu
Jasne ale kto kozaczyl przed walka a kto wygral wiedza wszyscy. To nie zawody w gnp tylko mma. Mysle ze sonnen po wygranej swkitowalby butnym "a nie mowilem" i to jest ta roznica.
Oczywiscie cenie Sonnena jako sportowca. Jako czlowiek wyszedl jednak na frajera: nagadal tyle i przegral. Kompromitacja.
Kompromitacja??!
Sonnen przez ponad 20 minut uzywał mistrza dywizji i wg. niektórych najlepszego zawodnika na swiecie jako szmaty do wycierania maty, nie wspominajac że raz lub nawet dwa AS wyladowal na deskach po ciosach Sonnena a ty mowisz o kompromitacji??! Panowie kurwa troche obiektywizmu. Podejrzewam ze w tej jednej walce Silva zebral wiecej ciosów niż w calej swojej karierze. Za kompromitacje moglbym co najwyzej uznac cala szopke w wykonaniu Sonnena z klepaniem, ale w sumie to nie jego pierwszy raz wiec wielce zaskoczony nie bylem kiedy zaczol udawac ze nie klepal.
Napisano Ponad rok temu
rozjebał mnie wywiad Toneya, koles niezłym slangien nawija niggga, tylko ostatio chyba górną szczeke stracił...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy to prawda ??
- Ponad rok temu
-
UFC 117
- Ponad rok temu
-
Roger Huerta w akcji podczas bójki ulicznej
- Ponad rok temu
-
11.09.2010 - Rzeszów - X Liga Shooto
- Ponad rok temu
-
Przeciwnik Damiana Grabowskiego na Bellator 25 dla MMAnews
- Ponad rok temu
-
UFC on Versus 2 video
- Ponad rok temu
-
UFC on versus 2(SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Powrót Nastuli już 3 września?
- Ponad rok temu
-
Gala Hussars' Fight Night 1 zakończone
- Ponad rok temu
-
Strikeforce: Challengers Rosario vs Mahe (video)
- Ponad rok temu