UFC 117 [wyniki/spoiler]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tutaj piszemy o przebiegu gali. Pozostałe tematy o UFC 117 zostają zamknięte.
Swietna gala, Roy Nelson to cyborg tyle uderzen przyjac i nic, mam nadzieje ze Ufc teraz zorganizuje walke Nelson-Carwin- beda fajerwerki.
Sonnen jak popracuje nad obrona przed poddaniami to bedzie maszyna do "zabijania". Szkoda tylko że taka szopke wykrecił z odklepaniem i w sumie tp nie pierwszy raz i podejrzewam ze nie ostatni.
Teraz najsensowniejszym przeciwnikiem dla Silvy bylby Vitor a pozniej rewanzyk z Sonnenem jesli AS obroni pas.
Napisano Ponad rok temu
sonnen nie pierwszy raz przegral przez trojkat i nie pierwszy raz twierdzil ze nie klepal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sonnen będzie klepał znowu, pomimo, że nie klepie
8)
A tak na serio to myślałem, że już wjebał tą walkę. Masakrycznie słaby występ. W 4 rundzie to walił takie cepy jak Roy Nelson.
Gala była świetna. Hughes odstawił piękną szopkę, zadusił brazola z czarnym pasem techniką zapaśniczą
Struve powrócił z martwych w pięnym stylu Myślałem, że przez łype będą chcieli walke przerywać a tu ciach i koniec.
Guida jest kurewsko silny, przy ostatnim obaleniu to poprostu masakra, wprawdzie już biodra podłapał ale gość jest nie do zajechania.
Bardzo dobra gala.
Napisano Ponad rok temu
bylem bardzo zdziwiony jak ten trojkat zalozyl, przekonany bylem ze sonnen to wygra, w czasie tej walki jak ladnie obijam pajaka to nawet mu kibicowac zaczalem.
dos santos przyzwoicie, ale bez szalestwa, roy nelson to gruba amerykanska wersja fujity chyba o_O
fitch i alves nei zachwycili, szczegolnie ten drugi.
struve masakra, tak slabej obrony na ziemi dawno ie widzialem, blokowanie ciosow twarza nigdy w zadnym sporcie nie jest dobra technika ...
hughes mnie zachwycil, slicznie zrobione, myslalem ze juz totalnie nie bedzie sie liczyl, ale ta walka zrobila na mnie wrazeie faje.
pokrajac ladei calkiem, agresywnie, szybko, brutalnie. chyba wiedzial ze jesli nie zrobi dobrego wrazenia to z ufc sie pozegna, i zmotywowany byl niezle.
dobrze mi sie ogladalo. ale pierdolenie toneya jest niezwykle wkurwiajace, a mowi w taki sposob kurde ze bisping przy nim to speaker radiowy
hihi, wlasnie slucham wywiadow z silva, o tym jaki to jest najlepszy, wyjdzie, zrobi co trzba i zdominujei w ogole pozamiata. taaa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Struve, niezle zaskoczyl tego grubego
Guida jak zwykle beka w przerwie nie lubie takiego stylu walki, ale podziwiam gosci ktorzy maja taki zapas energii, ale az mnie skrecilo, jak zobaczylem na powtorce jak musial odczuc ten drugi w szczece bark Guidy
Hughes piekne duszenie
Silva Sonnen WTFFFFF przez 4 rundy Sonnen dominowal, tlukl go caly czas, w tym weszlo kilka naprawde niezlych buł, a na Silvie ani sladu 8O w 4 rundzie zaczalem juz przewijac walke jak widzialem ze w parterze bo mi sie nudzilo to juz, a tu patrze trojkat 8O 8O do tego byl ciasno zapiety i wygladalo jakby juz nawet na dzwignie sie Silva przymierzal, najlepsze, ze Sonnen wylapal tylko kilka ciosow a jego twarz mi przypominala starego pickupa po czolowym zderzeniu, a Silva jak nowy, moze gdyby do wyjscia nie puscil tego jebanego country to by mu szczescie dopisalo :?
Napisano Ponad rok temu
Jestem serio wsciekly na Sonnena za ta walke- kurde, przeciez to byla calkowita dominacja, wjebal Slivie az milo...do momentu, w ktorym nie przegral. Glupi, glupi Sonnen!
wedlug fight metric Sonnen 289 uderzen ale tylko 8 bylo mocnych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cztery i pol rundy mowilem mu, zeby uwazal na balache i trojkata, to sie dal zlapac w oba :?
Napisano Ponad rok temu
Nawet nie rozciął Silvy. Zaczynam podejrzewać, że Silva zrobił to specjalnie żeby dać show. Dał mu wygrać 4 rundy, żeby go skończyć w 5 i zdobyć sympatie publiczności. Tak czy inaczej Spider ma najdłuższy rekord wygranych walk w UFC i nadal pozostaje nie pokonanym mistrzem :twisted:
Bez przesady.Rzeczywiscie dlatego Silva ktory niedawno chcial boksowac z Roy Jonsem Juniorem dal sie powalic ciosami zapasnika ktory w boksie zostal by zabity przez byle kogo :roll: :roll:
Jakby Silva chcial zdobyc sympatie publicznosci to poprostu by pokonal Sonnena w widowiskowy sposob tak jak zrobil to z Lebenem lub Forrestem .
Teraz kazdy wie ze z zapasnikami Andersonowi idzie najgorzej.Wogule To jestem ciekaw co dalej bedzie z tymi dwoma zawodnikami. Czyje ze niedlugo moze byc rewanz.
Po tej walce niestety akcje Andersona bardzoooooo spadly.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Silva dzisiaj pokazał na czym polega bycie mistrzem. Szacunek. Zobaczcie choćby jego reakcję po zwycięstwie i gest wobec Sonnena - żadnych pretensji, gratulacje poziomu, skromnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy to prawda ??
- Ponad rok temu
-
UFC 117
- Ponad rok temu
-
Roger Huerta w akcji podczas bójki ulicznej
- Ponad rok temu
-
11.09.2010 - Rzeszów - X Liga Shooto
- Ponad rok temu
-
Przeciwnik Damiana Grabowskiego na Bellator 25 dla MMAnews
- Ponad rok temu
-
UFC on Versus 2 video
- Ponad rok temu
-
UFC on versus 2(SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
Powrót Nastuli już 3 września?
- Ponad rok temu
-
Gala Hussars' Fight Night 1 zakończone
- Ponad rok temu
-
Strikeforce: Challengers Rosario vs Mahe (video)
- Ponad rok temu