nadmierna potliwosc
Napisano Ponad rok temu
Nie dosc, ze wszedzie wyskakuja mi potowki, to jeszcze wszedzie gdzie nie pojde to wystarczy chwila i jestem mokry jak mops. Czy znacie jakies sposoby na radzenie sobie z potem?
Wiem, ze sa jakies tabletki persiblock, ale czy to pomaga nie wiem, nie probowalem....
Moze zbytnie jedzenie miesa, slodyczy i picie coli ma jakis wplyw na to?
Napisano Ponad rok temu
kurde wiesz przy 30 stopniach każdy się poci
Napisano Ponad rok temu
Antridral sobie kup, do 10 zł w aptece ale stosowanie miejscowe,
wystarczy wpisać w google "pocenie się" itp. tematów od groma, coś dla siebie wybierzesz.
Napisano Ponad rok temu
Tabletki podobno chuja dają (tak mówiła znajoma dermatolog).
Z własnych doświadczeń - mniej włosów na ciele pomaga, wbrew pozorom włosy na klacie znacznie zwiększają potliwość, podobnie pod pachami.
Oriflame robił kiedyś taki pierdolnik jak talk do ciała w płynie. WYDATNIE zmniejsza potliwość, przez długi czas byłem suchy. Tylko trzeba mieć cierpliwość się tym smarować.
W miejscu gdzie robią Ci się potówki - talk do ciała. 5,50 w każdej aptece.
I dobry antyperspirant. Rexona jest nawet ok, ale najlepszy jaki miałem to Hugo Boss dowolny, byle w sztyfcie.
Napisano Ponad rok temu
130 kg/198 cm
Wiem, wiem troche powinienem zrzucic
to raczej z tym będzie Ci coś ciężko zrobić.zrzucisz sadełko stosuj się do rad kolegów
btw Marchew włosów pod pachami chyba już większość nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po polsku to dobrze nie brzmi, wiecTa...mż i bieganie badz rower, ale zeby to jeszcze bylo takie proste :roll:
i said it's simple, not easy.
aha, i przy 130 to raczej nie biegaj, chyba, ze nie lubisz swoich kolan.
Napisano Ponad rok temu
PS. I te tabletki ktore wymieniles w pierwszym poscie nic nie daja... Trzeba lykac 3 dziennie czyli 3 opakowania miesiecznie a wiec 45 zl na miesiac to calkiem sporo, a efektow zadnych nie widac.
8)
PS2. Macie jakis sposoby na spranie bialych plam z koszulek po antyperspirancie ? ;/
Napisano Ponad rok temu
Brać tylko dla skóry wrażliwej, bo ten do normalnej jest jak dla mnie za ostry i osób z mojej rodziny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TAK!!! Przepocona żonobijka!!!!! FULL OF WINA póki się nie obkupisz w te wszystkie leki to zacznij nosić takie lekkie koszulki na ramiączkach które zakładasz normalnie pod t shirt. To jest bardzo fajny patent bo one pochłaniają pot i na ubraniu nie robią się plamy.
Napisano Ponad rok temu
TAK!!! Przepocona żonobijka!!!!! FULL OF WIN
Dobre ... tej nazwy nie znalem
No niestety zawsze mialem klopot z nadmiernym poceniem - nawet gdy wazylem 62 kg (bardzo dawne czasy ) przy 178 pot sie ze mnie lal od razu przy lekkim ruchu. Nieraz po lekkiej rozgrzewce wygladalem jak mialbym umrzec za chwile a nawet zmeczony nie bylem.
No coz non stop kapiele i dobry dezdorant nic innego mi nie pomaga
Napisano Ponad rok temu
przetlumaczyl z angielskiego wifebeater
TAK!!! Przepocona żonobijka!!!!! FULL OF WIN
Dobre ... tej nazwy nie znalem
bad
Napisano Ponad rok temu
uzywalem rok temu. jak na moja zajebista potliwosc sprawdzal sie niezle, ale ja sie poce obficie i na twarzy i na plecach takze, wiec jego zastosowanie bylo raczej ograniczone.szukaj antyperspirantu z chlorkiem glinu jak dobrze pamietam. Antidralu sam uzywam i jestem zadowolony.
zuzylem jedno opakowanie jakos przez wakacje, pozniej nie stosowalem w zimniejsze nieco pory ryku, ostatnio kupilem i nagle z dupy zaczal alergie wywolywac, tam gdzie sie smaruje w chu malytkich swedzacych krostek ktore z tydzien czy dwa tygodnie znikaja.
i juz nie moge tego uzywac, chuj.
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie glownym powodem zapewne jest zla dieta i nadwaga, wiec sprobuje od roweru, a potem przerzuce sie na bieganie, bo faktycznie szkoda kolan.
Napisano Ponad rok temu
Spocić się spoci ale przynajmniej będzie jakoś wyglądał bez plam z potu na koszulce. Nie kumam skąd ta szydera ...TAK!!! Przepocona żonobijka!!!!! FULL OF WINA póki się nie obkupisz w te wszystkie leki to zacznij nosić takie lekkie koszulki na ramiączkach które zakładasz normalnie pod t shirt. To jest bardzo fajny patent bo one pochłaniają pot i na ubraniu nie robią się plamy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit: bardzo, bardzo ważna jest też owłosiona klata!!!
Napisano Ponad rok temu
Zdaje się, że radykalnym sposobem jest botoks, z tym, że to generalnie stopy i dłonie się nastrzykuje - nie bardzo wiem jak to się ma do reszty cielska.
Ze mnie się też leje pot strumieniami, z czego koledzy mają ubaw. Zawsze to można wytłumaczyć sobie jako wytrenowanie organizmu (a nie litry piwska wypijane co wieczór :wink: ).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kąpiele z lodem
- Ponad rok temu
-
Kąpiele z lodem
- Ponad rok temu
-
prze(o)czyszczenie
- Ponad rok temu