a) ponieważ nie wiem czy sie wkręcę nie chcę kupować żadnych specjalnych butów do biegania,pytanie brzmi czy zwykłe trampki za 10 zł do biegania po bieżni z żużlu nadają się?
![B)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/cool.png)
dzięki z góry za wszelaki odzew : )
O.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam.Jak w temacie,mam zamiar na poważnie zabrać się za bieganie,ale że zawsze uciekałem od tej aktywności fizycznej moja wiedza na jej temat jest znikoma,stąd moje dwa (póki co) pytania do budo-biegaczów;]
a) ponieważ nie wiem czy sie wkręcę nie chcę kupować żadnych specjalnych butów do biegania,pytanie brzmi czy zwykłe trampki za 10 zł do biegania po bieżni z żużlu nadają się?może ktoś polecić jakiś program dla początkującego biegacza? Zależy mi by był sprawdzony empirycznie: )
dzięki z góry za wszelaki odzew : )
O.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz dostęp do bieżni, to korzystaj z tego.po bieżni z żużlu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odważne twierdzenie, ja zawsze miałem wrażenie że bieżnia jest zauważalnie twardsza.Po takim żużlu jaki jest zwykle na bieżniach biega się jak po ziemi.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli to tak blisko, to przecież możesz podbiec. :wink:Do lasu lub jakiegokolwiek nieasfaltowanego miejsca mam 1,5 km ,iść tam rankiem mi się nie uśmiecha, a roweru w lesie nie zostawie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawdź sobie w guglu "plan 10 tygodniowy" Sprawdzony przeze mnie osobiście
Napisano Ponad rok temu
Sprawdź sobie w guglu "plan 10 tygodniowy" Sprawdzony przeze mnie osobiście
Też polecam ten plan.Dwa lata temu na nim zaczynałem.
A o sprintach czy tez interwałach, jeśli do tej pory nie biegałeś to zapomnij.Niektóre "mądre głowy" rzuciły takie propozycje.Nie ma to jak dobre rady z budo :roll:
Napisano Ponad rok temu
moze byc. tu nie ma jakichs zelaznych zasad odnosnie czasu.skomentuje ktoś mój pomysł?
Napisano Ponad rok temu
To ten ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) plan panowie?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu