długie włosy a grappling i inne aktywności?
Napisano Ponad rok temu
(a po drugie, to zamierzam sobie pochodzic na basen, czy nie jest tak ze wlosy ulegna oslabieniu - chlor cyz tam inna chemia ktora tam jest)
za odpowiedzi dziekuje pokornie
Slava
Napisano Ponad rok temu
czepekostatnio zapuściło mi sie troche na głowie i mam takie dłuższcze włosy, czy ma ktoś jakiś patent aby ćwiczyć w maire komfortowo sporty chwytane takie jak bjj czy submission?
(a po drugie, to zamierzam sobie pochodzic na basen, czy nie jest tak ze wlosy ulegna oslabieniu - chlor cyz tam inna chemia ktora tam jest)
za odpowiedzi dziekuje pokornie
Slava
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chesz walczyc, musisz poswiecic niektore rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Btw, zawsze mnie zastanawiało czy Davidowi Olivii nie przeszkadzają te kłaki.
Napisano Ponad rok temu
dokładnie, zanim poszedłem na bjj miałem włosy do połowy pleców. Teraz dziewczynki w autobusie pokazują sobie mnei palcami i wyzywaja od jakiś kullenów czy pattinsonów...
Zetnij te kłaki, irokez albo jeż są praktyczniejsze
Ścięcie włosów to była chyba najlepsza z moich decyzji w tym semestrze, 7 lat z długimi biegałem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiedz to im
no i moj faworyt:
a tak na powaznie, przed zapuszczeniem kudlow, cialem sie przewaznie na jeza, jakeis 3-4 mm, ale teraz to jes tak ze mam te wlosy coraz dluzsze to wiekszy zal scinac , chcialbym sobie jeszce ponosic jakis czas i tak caly czas sie zastanawiam, szukam jakichs rozwiazan zeby efektywnie cwiczyc grappling z takimi dlugimi kudlami
Napisano Ponad rok temu
obejrzyj jakiegokolwiek cat-fgiht'a - panny zawsze sie lapia za wlosy
Napisano Ponad rok temu
Jak zostanę komiksowym ludkiem to też zapuszczę włosy.powiedz to im
Noś warkoczyki. Tylko uważaj, bo Niemcy będą cie podrywać.szukam jakichs rozwiazan zeby efektywnie cwiczyc grappling z takimi dlugimi kudlami
Napisano Ponad rok temu
@ novo
powiedz to im
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
no i moj faworyt:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a tak na powaznie, przed zapuszczeniem kudlow, cialem sie przewaznie na jeza, jakeis 3-4 mm, ale teraz to jes tak ze mam te wlosy coraz dluzsze to wiekszy zal scinac , chcialbym sobie jeszce ponosic jakis czas i tak caly czas sie zastanawiam, szukam jakichs rozwiazan zeby efektywnie cwiczyc grappling z takimi dlugimi kudlami
trzech narysowanych, jeden aktor...
długie (nawet nie koniecznie wlosy "do dupy" tylko takie modnie dłuższe) są chujowe na trening. Miałem i takie i takie, ale najlepiej sie czuję w krótkich, nie jest tak gorąco w baniak, nie pocisz sie tak na głowie. Oczywiście niektórzy ćwiczą z kitą itp. ale mi osobiście lepiej w krótkich.
chociaż fakt, że lachony wolą jak mam takie wpół długie ... coś za coś, trenować trzeba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 list do Koryntian 11, 14
" 14 Czyż sama natura nie poucza nas, że hańbą jest dla mężczyzny nosić długie włosy, "
Napisano Ponad rok temu
pawel musial miec niezlej jakosci ziolo1 list do Koryntian 11, 14
" 14 Czyż sama natura nie poucza nas, że hańbą jest dla mężczyzny nosić długie włosy, "
Napisano Ponad rok temu
no i jak to, metalowy sa git!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Długość palców a ilość testosteronu w czasie rozwoju płodu
- Ponad rok temu
-
do biegaczy - pieski
- Ponad rok temu
-