Kalafior
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kulturystyka.pl/index.php?showtopic=54753
Wiem wiem prześledziłem temat na forum o bjj ale pytanie jak te ochraniacze mają się do uderzanych sportów walki?? Co w sytuacji jak podczas tarczowania dostane strzal w ucho, lub podczas klinczu, bo na sparingi zwyczajne kaski dają wystarczającą ochrone czy mam coś jeszcze pod nie zakładac?? Czy potem stosowac jakąś profilaktyke wzmacniającą ucho?? i jak wygląda powrót do zwyczajnych treningów bo tam też nie ejst to poruszane czy w momencie wyjęcia sączka moge juz coś robic czy musze czekac?? Bo lekarze mówią "no wie pan, no nie wiem, moze poczekac, teraz to juz bedzie wracalo, najlepiej sie zakopac i wywiesic białą flage "
Napisano Ponad rok temu
jak ćwiczysz, box, kb czy mt to kask do treningu to rzecz tak podstawowa jak rękawice. Nie za bardzo da się coś pod kask założyć. Co do profilaktyki, to raczej nie ma profilaktyki przed kalafiorowej.
Napisano Ponad rok temu
czyli te ochraniacze wmontowane w kasku będą wystarczające do ochrony ucha nawet po tym jak już miałem kalafiora dosyc dużego, nie mam przed czym sikac, super uspokoiłeś mnie. No jak mi się zrobił drugi raz kalafior to od tarczy, podczas tarczowania i tak planuje kupic ochraniacze na uszy do kulania się wiem że polecałeś te [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] na forum bjj i mówiłeś że chronią przed uderzeniami, będą w porządku na tarcze do taja czy boksu podczas okresu kiedy wyjma mi saczek ale ucho nadal bedzie slabe, chce uniknąc znowu sytuacji ze dostane lekko w ucho i odrazu mi wyskoczy kalafior znowu, a nie chce siedziec 2 tygodni i czekac az sie poskleia wszystko mocno w uchu. Wogóle dzięki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten z linku [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest ok czy inny polecasz?? Chce miec taki który będzie mnie chronił w taju przed ciasami tarcz lekkimi i innymi zachaczenami i dodatkowo na bjj żeby był ok bo planuje znowu zaczac cwiczyc, gi się nie potrzebnie w domu kurzy:twisted:.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Copacabana - nowy nabór do grupy Muay Thai od 10 maja
- Ponad rok temu
-
siłownia i trening
- Ponad rok temu
-
WKN BOXING Cypr Jacek Puchacz
- Ponad rok temu