ufc 112 spojler
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
osobiscie lubie zwalac wine na jego managera i caly entourage.
strasznie sie denerwuje jak lubie pisza nonseny, ze silva jest lepszy of FEDORA, ze brock rozwalilby FEDORA.
mi sie wydaje, ze ludzie sobie nie uswiadamiaja z kim maja do czynienie. FEDOR nigdy nie byl technikiem. ale on jest wyjatkowy ze swoim timingiem i chlodem umyslowym.
nie wiem czy jest najlepszym p4p, ale wiem, ze jest najwyzszej proby MISTRZEM, ktory
-nigdy nie przegral
-pobil najlpeszych i to dotkliwie
-w kazdej walce nie pozostawia cienia watpliwosci co do wygranej
moze silva jest najlepszy p4p, moze gsp ... moze... ale FEDOR jest po prostu na innym poziomie. jest liga sama dla siebie.
powtorze:
JEST TYLKO JEDEN BOG MMA!
... reszta to herosi (gsp, silva etc) i smiertelnicy.
jesli ktos tego nie widzi tzn, ze jest slepy.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ahahahahaha, rewelacja
Napisano Ponad rok temu
oraz
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Teraz wszyscy chcą Andersona, za chwilę Pudzian również wyrazi chęć walki.
Napisano Ponad rok temu
'
edit: nvm znalazłem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Juras też robi :twisted:Przecież anderson nawet robił obrotówki tak czuł się pewnie.
tak mi się tylko przypomniało
Napisano Ponad rok temu
Fedor jest jednym z udziałowców M1 Global. Winę również i on ponosi .osobiscie lubie zwalac wine na jego managera i caly entourage.
A co tu się denerwować . Każdy ma prawo pisać co mu się podoba. Czy nonsens to trzeba by było sprawdzić.strasznie sie denerwuje jak lubie pisza nonseny, ze silva jest lepszy of FEDORA, ze brock rozwalilby FEDORA.
Po pierwsze Fedor jest świetnym technikiem, może stójkę ma taką " podwórkową" jednakże do jego stylu pasuje. I naprawdę doskonale wiem kim jest Fedor.mi sie wydaje, ze ludzie sobie nie uswiadamiaja z kim maja do czynienie. FEDOR nigdy nie byl technikiem. ale on jest wyjatkowy ze swoim timingiem i chlodem umyslowym.
Przegrał.nie wiem czy jest najlepszym p4p, ale wiem, ze jest najwyzszej proby MISTRZEM, ktory
-nigdy nie przegral
-pobil najlpeszych i to dotkliwie
Błagam od 5 lat walczył z jednym solidnym ciężkim !!!!
Nadużywasz słowa "każda" . Nie śądze nawet że widziałeś wszystkie jego walki.-w kazdej walce nie pozostawia cienia watpliwosci co do wygranej
ta taamoze silva jest najlepszy p4p, moze gsp ... moze... ale FEDOR jest po prostu na innym poziomie. jest liga sama dla siebie.
powtorze:
Coś ostatnio często Bogowie w mma są degradowani. I na Fedora przyjdzie pora.JEST TYLKO JEDEN BOG MMA!
... reszta to herosi (gsp, silva etc) i smiertelnicy.
jesli ktos tego nie widzi tzn, ze jest slepy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomiedzy udzialami a realnym wplywem, czy w ogole checia angazowania sie w kwestie ustalania walk, wspolnego robienia gal, rozwoju marki jest przepasc. Zrodla nie pameitam, ale kojarzy mi sie, ze fedor nie miesza sie w zadne kwestie nie zwiazane z treningiem i walkami.Fedor jest jednym z udziałowców M1 Global. Winę również i on ponosi .
osobiscie lubie zwalac wine na jego managera i caly entourage.
ja wiem ze mozna za nim nie przepadac, czy po prostu nie byc jego fanem, ale badzmy powazni. oczywiscie, w rekordzie ma wpisana porazke, ale tak to traktowac to chyba kestia czystej zlosliwosci.Przegrał.nie wiem czy jest najlepszym p4p, ale wiem, ze jest najwyzszej proby MISTRZEM, ktory
-nigdy nie przegral
wydaje mi sie, ze powinienes chociaz probowac byc obiektywnym. o tyle o ile choi czy lindland to nie byli przeciwnicy dla fedora, to jesli stwierdzisz ze w czasie w ktorym mialy miejse walki ani sylvia, ani arlovski ani nawet ten rogers nie byli solidnymi ciezkimi, to wszelka dyskusja w sumie nie ma sensu, bo jak wiemy w katyniu to niemcy strzelali.Błagam od 5 lat walczył z jednym solidnym ciężkim !!!!-pobil najlpeszych i to dotkliwie
nie zmienia to faktu ze chcialbym zeby powalczyl jeszcze ze dwa lata intensywnie, z tymi obecnie najlepszymi, brockiem, randym, carwinem, mirem, overeemem, velasquezem.
inna inszosc, ze skilla jako wojownik ciagle ma, a ze nie walczy to jest kwestia tego ze nie pokazuje go nam
tez tak mysle. tyle ze ty czekasz na to z utesknieniem a ja sie bardzo boje tego momentuCoś ostatnio często Bogowie w mma są degradowani. I na Fedora przyjdzie pora.
Napisano Ponad rok temu
Jaki realny wpływ ma Fedor nie wiemy. Natomiast głupkiem bym go nie nazwał . M1 Global istnieje dzięki Fedorowi.pomiedzy udzialami a realnym wplywem, czy w ogole checia angazowania sie w kwestie ustalania walk, wspolnego robienia gal, rozwoju marki jest przepasc. Zrodla nie pameitam, ale kojarzy mi sie, ze fedor nie miesza sie w zadne kwestie nie zwiazane z treningiem i walkami.
Ale ja jestem fanem Fedora. Ja poprostu nie uważam go jak niektórzy za Bóstwo . Jeżeli uważamy miarodajny rekord ( ja tak nie uważam) to Fedor ma przegraną walkę oficjalną. Jeżeli tak nie uważamy to walkę z rysiem powinien przegrać.ja wiem ze mozna za nim nie przepadac, czy po prostu nie byc jego fanem, ale badzmy powazni. oczywiscie, w rekordzie ma wpisana porazke, ale tak to traktowac to chyba kestia czystej zlosliwosci.
wydaje mi sie, ze powinienes chociaz probowac byc obiektywnym. o tyle o ile choi czy lindland to nie byli przeciwnicy dla fedora, to jesli stwierdzisz ze w czasie w ktorym mialy miejse walki ani sylvia, ani arlovski ani nawet ten rogers nie byli solidnymi ciezkimi, to wszelka dyskusja w sumie nie ma sensu, bo jak wiemy w katyniu to niemcy strzelali.
nie zmienia to faktu ze chcialbym zeby powalczyl jeszcze ze dwa lata intensywnie, z tymi obecnie najlepszymi, brockiem, randym, carwinem, mirem, overeemem, velasquezem.
inna inszosc, ze skilla jako wojownik ciagle ma, a ze nie walczy to jest kwestia tego ze nie pokazuje go nam
Swego czasu Fedor był niekwestionowanym numerem jeden . Czy obecnie jest to tylko gdybanie . I tak zostanie... Werdum to przeciwnik pod Fedora .
Ja czekam na walki na które warto wstawać w środku nocy. I uwierz mi byłem jednym z pierwszych co kibicował Fedorowi . Wszyscy gadali że Mino go zniszczy. Bo Mino to nowa jakość . Że Fedor nie ma szans w parterze ani w stójce.tez tak mysle. tyle ze ty czekasz na to z utesknieniem a ja sie bardzo boje tego momentu Sad
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMAnews.pl pod Iphone'a !
- Ponad rok temu
-
Iron Fist 2 - 14.V.2010 Szczecin. Gala na świeżym powietrzu
- Ponad rok temu
-
Podkarpacka Gala MMA - I edycja TRANSMISJA LIVE!!!
- Ponad rok temu
-
Anderson Silva: 'Why so serious?'
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Joao Gilherme - trenerem karate Shoguna.
- Ponad rok temu
-
Vortal Budo i MMAnews pl ramię w ramię + konkurs
- Ponad rok temu
-
Rywal Fedora zaproszony na Abu Dhabi.
- Ponad rok temu
-
Marcin Najman chce rewanżu z Pudzianem
- Ponad rok temu
-
Wanderlei Silva: 'Zaproszenie dla Arony jest wciąż aktualne'