ufc 111 spojlery
Napisano Ponad rok temu
ale nie moge ogladac poza 3 runde - bo caly czas to samo - nie zebym mial mu za zle - gosc wie co robi i robi to ajebiscie - ale emocjonujace to wcale nie jest
szkoda drwala - jebany brazol widac ze pzeciagnal hujek
mir dostal pzez glupote jakby nie trzymal lapy na glowie tylko zmienil na thai klincz to by tyle upercutow nie zjadl - moze byc ciekawie brock vs carwin - carwin to hardcorowy wrestler zajebiscie silny i ma dobra szczeke
osobiscie chetniej obejze silva vs maia i penn vs edgar chociaz wyniki mozna spokojnie pzewidziec tak jak w gsp vs hardy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie z przedmowcami, ze GSP mogl zlamac reke hardy'emu, ale nie chcial tego robic. dzwignia moze nie byla ciasno zalozona, ale przy sile GSP nie byloby z tym problemu. aoki by sie nie przejmowal
carwin do tej pory nie przekonal mnie specjalnie do swoich umiejetnosci (w przeciwienstwie do np. velasqueza, do ktorego tez bylem sceptycznie nastawiony). ani nie pokazal wielkich zapasow, ani dobrej stojki. natomiast jedno trzeba mu przyznac - ma w rece dynamit. sedzia przerwal walke zbyt pozno.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurwa, z tą skrętówą to poprostu nie moge, nie dość, że typ przyjebany, ma solidną siłę, ma solidną technike to jeszcze ciągnął jak jebany bezmózg... ehh a w sobote myślałem "byleby nie przeciągnął nic bo znowu będzie przerwa i zmuła" :? Mam nadzieje, że ktoś mu zaserwuje solidne ko i jeszcze 3 bomby żeby za wcześnie nie wracał bo na odwdzięczenie się skrętówką to nie ma co liczyć
Napisano Ponad rok temu
Tak jak wspomniał pienia to sa emocje adrenalina zew zwyciestwa a to ze to nasz rodak to teraz nam emocje skaczą. Przyzam się że na poczatku tez mialem negatywne emocje do brazylijczyka ale teraz na spokojnie inaczej do tego podchodze. Tomek popełnił wielki błąd zła technika przy kopnieciu, a potem popełnił drugi błąd nie zareagował odrazu nie wiem na co czekał że pozwolą mu po potknieciu wstac? 2 błędy Tomka które perfekcyjnie wykorzystał brazylijczyk, patrząc na jego dokonania i to jaki ma potencjal nie mogł tego nie wykorzystac! Szkoda Tomka ale mam nadzieję że szybko do siebie dojdzie i pokażde dobre walki! być może rewanż
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Poza tym to mi się gala podobała. Fajnie ,że Mir dostał bęcki , ciesze się że wygrał GSP , ładnie zdominował Hardego, jeszcze jedna runda i było by jakieś poddanie ,które wisiało w powietrzu.
Nate Diaz ładnie się pokazał 8) i Ricardo Almeida.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem naprawdę ciekawy kogo teraz dostanie Georges "5 rounds" St. Pierre?? 8)
ja mysle ze bedzie Jon "3 rounds" Fitch i bedzie naprawde super nudna walka
dla mnie problem jest inny - ok GSP wygrywa, swietnie dominuje itd ale jak widac nie umie skonczyc, byly wielkie opowiesci przed walka jaki to on ma teraz KO power i co??? to nie ze Hardy nie odklepal bo przypomnijcie sobie poprzednie walki: z Alvesem, z Fitchem - to pokazy obalen i pozycjonawania w parterze ale GSP nie umial skonczyc... jedynie co wykonczyl to malego Siere i malego BJ, zawodnikow swojej wielkosci juz nie potrafi zalatwic silowo i widac braki w technice skonczen
zarowno on jak Dana White (moiwl o tmy wczoraj) nie pala sie ze GSP poszedl o kategorie wyzej bo wiedza jak to siepewnie skonczy gdzie wiekszych od siebie juz nie ruszy
[ Dodano: Pon 29 Mar, 2010 ]
Palhares twierdzi ze nie chcial zrobic krzywdy tylko ze chcial byc pewien ze sediz przerywa walke, ang. ponizej
"I had no intention to hurt Tomasz," Palhares told MMAjunkie.com through his interpreter and manager, Alex Davis. "I never have; I am not like that.
"Unfortunately, there have been cases in the past where guys have tapped and then said they hadn't tapped. This happened in a match in the UFC between my trainer, Murilo Bustamante, and Matt Lindland. Our attitude is to hold the position until the ref interrupts to avoid this happening to us again."
Napisano Ponad rok temu
Jako ciekowstke mozna podac (nie znam portugalskiego, wiec nie umiem tego sprawdzic), ze na sherdogu przytoczyli podobno prawdziwa wypowiedz Palharesa, wraz z czescia pominieta przez tlumacza. Otoz Palhares na koniec swojej wypowiedzi dodal ze "Tak mysle, ze go uszkodzilem i mysle ze to moze byc powazna kontuzja".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawodnik widzi, że przeciwnik klepie i czeka spokojnie aż sędzia podejdzie przerwać waklę, a nie dociąga dźwignię jeszcze bardziej. Ja też potrafię przeciągnąć balachę w 2 sekundy i powiedzieć "Bo to sędzie przerywa walkę", ba można od razu ją na maxa ciągnąć, ale to chyba nie o to chodzi, żeby złamać, ale żeby ktoś odklepał, zawodnicy nie są małpami w Brazylii walczącymi o banany, przynajmniej nie wszyscy.Z jednym Palhares ma rację. To sędzia przerywa walkę. (...)
Napisano Ponad rok temu
A w ogóle co to za ring, na którym zawodnicy się ślizgają :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ćpuni mma podają że rentgen nogi Tomka wyszedł "czysto" Nie widać złamań. Wynik rezonansu magnetycznego jutro. ( W Polsce pewnie by były za 3 miesiące )
Tam złamania nie mogło być bo wszystko działo się w stawie. Natomiast boje się że jak źle pójdzie to Drwal będzie miał zerwane oba więzadła krzyżowe i jedno poboczne + naderwane mięśnie co w praktyce oznaczałoby przerwe od 1 do 1,5 roku :?
Napisano Ponad rok temu
Ortopedą nie jestem ale doczytałem m.in.Ćpuni mma podają że rentgen nogi Tomka wyszedł "czysto" Nie widać złamań. Wynik rezonansu magnetycznego jutro. ( W Polsce pewnie by były za 3 miesiące )
Tam złamania nie mogło być bo wszystko działo się w stawie. Natomiast boje się że jak źle pójdzie to Drwal będzie miał zerwane oba więzadła krzyżowe i jedno poboczne + naderwane mięśnie co w praktyce oznaczałoby przerwe od 1 do 1,5 roku :?
Kolano jest szczególnie narażone na urazy podczas uprawiania sportów. Chrzšstka znajdujšca się w dolnej czę�ci ko�ci udowej i w górnej czę�ci ko�ci piszczelowej może odłamać się podczas silnego skrętu nogi w kolanie albo upadku. Czasem złamaniu ulega rzepka kolanowa, co wywołuje ostry ból, gwałtownie pojawiajšcy się obrzęk i unieruchomienie stawu.
Poza tym [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uszkodzenia więzadeł stawu kolanowego.........................................
Uszkodzenia towarzyszące:
- uszkodzenie łąkotek,
- złamanie awulsyjne, czyli oderwanie fragmentu kości w miejscu przyczepu więzadła do kości piszczelowej, strzałkowej lub udowej,
- naciągnięcie tętnicy podkolanowej lub nerwu strzałkowego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
The Ultimate Fighter 11 tuż tuż !!!
- Ponad rok temu
-
I Gala MMA i K1 w Ostrołęce
- Ponad rok temu
-
Junior dos Santos - wywiad po UFC Live on Versus.
- Ponad rok temu
-
RING XF 2 - SZUKAMY DEBIUTANTÓW
- Ponad rok temu
-
Gala MMA w Rzeszowie
- Ponad rok temu
-
UFC(Vera vs Jones)Spoljier
- Ponad rok temu
-
Vera vs Jones Weigh Ins (video)