GSP mnie nudzi, wiem wygrywa ale kurde kolejny 5 rundowiec o wrestlingu
Ricardo wygral
NAte wygral
Miller wygral
Fitch kolejna decyzja
Pellegrino wygral
I niestety Drwal nowe kolano potrzebuje
to chyba wszyscy co widzialem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos moze linka do walki Tomka?Carwin pięknie zdemolował mira typi podbródkowymi.
biedny drwal.przewrócił się i takie skończenie.pytanie co robił sędzia i ten brazol skoro tomek klepał.a tak szybko go nie zobaczymy w walce.
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos moze linka do walki Tomka?Carwin pięknie zdemolował mira typi podbródkowymi.
biedny drwal.przewrócił się i takie skończenie.pytanie co robił sędzia i ten brazol skoro tomek klepał.a tak szybko go nie zobaczymy w walce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki serdeczne. Mam nadzieje, ze Tomek wroci do zdrowia po tej kontuzji i ze zobaczymy go w jeszcze wielu walkach.waleczka drwala
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo taka sama dźwignia na wybraną nogę, a najlepiej na obydwie.W przypadku kontuzji spowodowanych faulami sprawa powinna być prosta:
Sprawca pauzuje tyle co ofiara, dodatkowo pokrywa koszty leczenia.
Robisz błąd, bo GSP wielokrotnie próbował skończyć walkę, i chyba każdy inny przeciwnik by odklepał lub stracił rękę (lub nogę, biorąc pod uwagę ostatnie sekundy). Ale nawet pomijając te próby, to same obalenia GSP i łatwość przechodzenia gardy są czystą poezją.gsp nawet nie ogladalem, jak gdzies zobaczylem spoila ze znow zwrestlerowal ud przez 5 rund...
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą nie wydaje wam się, że GSP mógł tą kimurę pociągnąć jeszcze dalej, ale zrezygnował, bo nie chciał Hardy'emu rozwalać barku? Ja miałem takie wrażenie, kiedy w trakcie zerkał do swojego narożnika z nieco dziwnym wyrazem twarzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu