ufc 111 spojlery
Napisano Ponad rok temu
Tak czy siak, wiązadła pewnie poszły, więc w zależności od rodzaju zabiegu i rekonstrukcji, co najmniej 3 miechy z głowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ortopedą nie jestem
Dlatego pomyślałem że pisałeś o zwykłym złamaniu a nie o awulsyjnym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zerwaniu wiązadeł kolanowych, czy bocznych, czy krzyżowych często towarzyszy peknięcie łąkotki, ale wcale nie musi. RTG z reguły nic nie pokazuje, sprawa wyłazi przy USG, albo KT.
Tak czy siak, wiązadła pewnie poszły, więc w zależności od rodzaju zabiegu i rekonstrukcji, co najmniej 3 miechy z głowy.
no jak już to od KT NMR jest lepsiejsze
Napisano Ponad rok temu
Bo do tej pory to byla tajemnicaJego przyszli przeciwnicy dobrze wiedzą, że stójke ma do dupy
Czyli taki Tomek Drwal.więc o ile ktoś umie obrone przed obaleniami i solidną stójke
W tym calym zamieszaniu zwiazanym z przeciagnieta dzwignia troche pomija sie fakt, ze w zasadzie ta wygrana Palharesa o niczym nie swiadczy. Drwal poslizgnal sie na reklamie (nie on pierwszy zreszta) i ot cala historia. Fakt, mogl troche bardziej "przypilnowac" tej nogi ale... latwo sie madrowac zza monitora. Ogromny pech, miesiace przygotowan i taki zonk. Jak dla mnie walka zdecydowanie do powtorki. Problem w tym, ze nie wiadomo ile Drwal bedzie pauzowal, a w tym czasie Palhares moze troche skoczyc w rankingu.
Napisano Ponad rok temu
Wedlug mnie nie bylo winy sedziego. Kiedy zobaczyl ze Tomek klepie odrazu doskoczyl i probowal wyrwac rece brazola. Chuj nie sportowiec.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że Tomek szybko wróci do zdrowia i mam nadzieję, że dostanie 2 walkę i szansę aby sam mógł wymierzyć sprawiedliwość.
Jeśli czytasz forum trzymamy za Ciebie kciuki bracie.
Napisano Ponad rok temu
Zjadam swoje slowa co do Hardy - GSP. George ani przez chwile nie byl zagrozony porazka, chociaz gdyby GSP z nim powymienial w stojce Dan by go pojechal Szacun dla Georga, jest klase wyzej niz ktokolwiek inny w WW. Zobaczymy jak mu pojdzie w 185... GSP potrzebuje wyzwania, a to wyzwanie nazywa sie Pajak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W wywiadzie mówił, że w najbliższej przyszłości 185 nie wchodzi w grę. Osobiście zgadzam się i myślę, że mógłby Andersonowi zostawić chociaż jakiegoś siniaka po walce
jest za maly na 185 a w 170 bazuje na byciu silnym - z tego co pisali na bloody elbow to sa potwierdzone plotki ze na treningach Marquardt podobno go rolowal (silowo) i GSP mial duze problemy a MArquardt wcale nie jest najsilniejszy w 185 i powtarzano tez w ostatnim mma live ze GSP wcale nie wybiera wiec skoro on wie ze nie da rady to dlaczego Tobie sie wydaje ze da
Napisano Ponad rok temu
bjj pen moze zjebal z ostatnia walka, wazelinka i mama, ale mial jaja walczyc z wiekszymi, silniejszymi. nie tylko mial jaja, ale wygrywal nawet.
jak widac gsp moze jest wielkim mistrzem, ale nie do tego stopnia zeby ryzykowac przegrana.
Napisano Ponad rok temu
a szkoda.
bjj pen moze zjebal z ostatnia walka, wazelinka i mama, ale mial jaja walczyc z wiekszymi, silniejszymi. nie tylko mial jaja, ale wygrywal nawet.
jak widac gsp moze jest wielkim mistrzem, ale nie do tego stopnia zeby ryzykowac przegrana.
GSP ma zajebisty kontrakt z Under Armor i rowniez jest twarza Gatorade na rynku kanadyjskim (mozesz zobaczyc reklamowki z nim na youtube) - sam przeciez mowil w 24/7 ze nie chce ryzykowac tego co ma, stad tez jego asekurancki styl walki teraz - przegrana dla niego bedzie duzym problemem
Napisano Ponad rok temu
dlaczego? bo dotychczasowi przeciwnicy Andersona wychodzą na leszczy a on ma takie wyczucie czasu i konsekwentnie wykonuje plan, że mógłby być ciekawy pojedynek, no ale jak już wspomniałem, nie wybiera się do 185(zresztą nie dziwię mu się, sam zjechał jakiś czas temu lżejszego w walce catchweight więc napewno nie chce być bj penn'em)W wywiadzie mówił, że w najbliższej przyszłości 185 nie wchodzi w grę. Osobiście zgadzam się i myślę, że mógłby Andersonowi zostawić chociaż jakiegoś siniaka po walce
jest za maly na 185 a w 170 bazuje na byciu silnym - z tego co pisali na bloody elbow to sa potwierdzone plotki ze na treningach Marquardt podobno go rolowal (silowo) i GSP mial duze problemy a MArquardt wcale nie jest najsilniejszy w 185 i powtarzano tez w ostatnim mma live ze GSP wcale nie wybiera wiec skoro on wie ze nie da rady to dlaczego Tobie sie wydaje ze da
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz, dyskusja nie jest o powodach dla ktorych nie mialby zmienic wagi. dyskusja jest o tym ze tego nie zrobi. i to stawia go w moich oczach w zlym swietle nieco. mozna byc wielkim mistrzem, a mozna byc wojownikiem i wielkim mistrzem. dla kogos kto sie boi podjac wyzwanie troche ciezko tytul wojownika przyznac.GSP ma zajebisty kontrakt z Under Armor i rowniez jest twarza Gatorade na rynku kanadyjskim (mozesz zobaczyc reklamowki z nim na youtube) - sam przeciez mowil w 24/7 ze nie chce ryzykowac tego co ma, stad tez jego asekurancki styl walki teraz - przegrana dla niego bedzie duzym problemem
wiem wiem, demonizuje troche, ale taki lidland miaj jaja zeby z fjedzia zawalczyc, penn mial jaja hughsa pojechac, conajmniej zremisowac pierwsza walke z gsp (wiadomo, khem, moj osobisty poglad ) a o nie zbijajacych wagi japoncach walczacych z dwa razy wiekszymi kolesiami mowil juz nie bede
no ale gsp ma dobry kontrakt i nikt mu w jego wadze nie podskoczy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
The Ultimate Fighter 11 tuż tuż !!!
- Ponad rok temu
-
I Gala MMA i K1 w Ostrołęce
- Ponad rok temu
-
Junior dos Santos - wywiad po UFC Live on Versus.
- Ponad rok temu
-
RING XF 2 - SZUKAMY DEBIUTANTÓW
- Ponad rok temu
-
Gala MMA w Rzeszowie
- Ponad rok temu
-
UFC(Vera vs Jones)Spoljier
- Ponad rok temu
-
Vera vs Jones Weigh Ins (video)