ufc 111 spojlery
Napisano Ponad rok temu
GSP mnie nudzi, wiem wygrywa ale kurde kolejny 5 rundowiec o wrestlingu
Ricardo wygral
NAte wygral
Miller wygral
Fitch kolejna decyzja
Pellegrino wygral
I niestety Drwal nowe kolano potrzebuje
to chyba wszyscy co widzialem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
RAPIDSHARE
Code:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Code:
Napisano Ponad rok temu
biedny drwal.przewrócił się i takie skończenie.pytanie co robił sędzia i ten brazol skoro tomek klepał.a tak szybko go nie zobaczymy w walce.
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos moze linka do walki Tomka?Carwin pięknie zdemolował mira typi podbródkowymi.
biedny drwal.przewrócił się i takie skończenie.pytanie co robił sędzia i ten brazol skoro tomek klepał.a tak szybko go nie zobaczymy w walce.
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos moze linka do walki Tomka?Carwin pięknie zdemolował mira typi podbródkowymi.
Nie moge znalezc Walki Drwala.
Palhares dostał 90 dni zawieszenia za "przeciagniecie" tego suba, jak dla mnie to żadna kara i tak pewnie nie walczyłby wcześniej. UFC powinno wprowadzic kary finansowe za takie zachowanie. Babalu wyleciał z UFC za przetrzymanie duszenia, a za rozpieprzone kolano i pewnie także staw skokowy 90 dni zawieszenia? Parodia
Tu linka do walki Carwina jak ktos ma ochote obejrzeć
Pieknie to skończył teraz jeszcze tylko Lesnar i mamy nowego mistrza:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki serdeczne. Mam nadzieje, ze Tomek wroci do zdrowia po tej kontuzji i ze zobaczymy go w jeszcze wielu walkach.waleczka drwala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
shane carwin vs frank mir
krotka waleczka, fajnie ze wygral carwin, chociaz szkda mira bo tak sie napalal (chociaz on sie zawsze napala). mam nadzieje ze carwin zjedzie brocka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale walki bardzo fajne.
Dominacja GSP niesamowita, 100% skutecznosc w obaleniach, Dan mu nawet przez moment nie zagrozil. Zupelnie inne poziomy i to w walce o pas, szok. Caly czas sie zastanawiam jak Dan przetrwal te dzwignie, czyzby mial przeprosty? Ciekawe czy znajdzie sie ktos kto zatrzyma GSP. Piekna walka.
Napisano Ponad rok temu
bardzo się tez cieszę, że carvin wygrał. ma potencjał na mistrza jeśli będzie sie nadal rozwijał zostanie nim i utrzyma długo.
Napisano Ponad rok temu
gsp nawet nie ogladalem, jak gdzies zobaczylem spoila ze znow zwrestlerowal ud przez 5 rund...
tomek nie mogl gorzej zawalczyc niestety i nei mogl miec wiekszego pecha.
brazylijczyk rzeczywiscie przeciagnal poddanie, i konsekwencje fakt faktem powinny byc wieksze, 120 dni i jakas kara finansowa to rozsadne minimum. ale tez mysle ze nie do konca jestesmy obiektywni.
jakis czas temu jak bodaj z pokrajcem walczyl mamed gdzies poza polska to doszlo do sytuacji ze zalozyl mu dzwignie na stope bodaj i tez nie puszczal poki walka nie zostala przerwana, za co pokrajc sie ciskal i kopnal mameda po przerwaniu walki przez sedziego.
inna sprawa ze on tego chorwata nie skontuzjowal a tu mogl byc bardzo powazny dmg...
Napisano Ponad rok temu
Sprawca pauzuje tyle co ofiara, dodatkowo pokrywa koszty leczenia.
Ma ktoś jakieś informacje na temat stanu zdrowia Drwala?
Napisano Ponad rok temu
Albo taka sama dźwignia na wybraną nogę, a najlepiej na obydwie. Nie mówię tak dlatego, że ofiara był Drwal. Każdy, kto tak ewdentnie i po chamie przeciąga dźwignie, zasługuje na coś takiego.W przypadku kontuzji spowodowanych faulami sprawa powinna być prosta:
Sprawca pauzuje tyle co ofiara, dodatkowo pokrywa koszty leczenia.
Robisz błąd, bo GSP wielokrotnie próbował skończyć walkę, i chyba każdy inny przeciwnik by odklepał lub stracił rękę (lub nogę, biorąc pod uwagę ostatnie sekundy). Ale nawet pomijając te próby, to same obalenia GSP i łatwość przechodzenia gardy są czystą poezją.gsp nawet nie ogladalem, jak gdzies zobaczylem spoila ze znow zwrestlerowal ud przez 5 rund...
Swoją drogą nie wydaje wam się, że GSP mógł tą kimurę pociągnąć jeszcze dalej, ale zrezygnował, bo nie chciał Hardy'emu rozwalać barku? Ja miałem takie wrażenie, kiedy w trakcie zerkał do swojego narożnika z nieco dziwnym wyrazem twarzy.
W każdym razie: Mir się nagadał i dostał bęcki, Hardy się nagadał i dostał bęcki. W żadnym z tych dwóch przypadków mnie to nie zdziwiło. Bardzo chętnie natomiast zobaczę walkę Carwin vs Lesnar, bardzo jestem ciekawy, jak to się rozegra i czy nie będzie przpadkiem tak, że kto pierwszy drugiego wepchnie na siatkę lub przewróci, ten wygra.
Co dalej? Dla GSP nie widzę konkurencji, a Mir być może wymięknie, biorąc pod uwagę to, co mówił przed walką, jak to przegrana z Brockiem mu robi wodę z mózgu oraz to, że właście stracił szansę na walkę z nim w najbliższym czasie. No chyba, że Lesnar przegra z Carwinem.
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą nie wydaje wam się, że GSP mógł tą kimurę pociągnąć jeszcze dalej, ale zrezygnował, bo nie chciał Hardy'emu rozwalać barku? Ja miałem takie wrażenie, kiedy w trakcie zerkał do swojego narożnika z nieco dziwnym wyrazem twarzy.
na konferencji prasowej po walce mowil (odpowiadajac wlasnie na pytanie w tym stylu) ze robil na maksa i chcial wylamac. ale podkreslij ze jego trener powiedzial mu pozniej ze mial zla tehcnike i dlatego sie nie udalo, GSP zaczal cos tlumaczyc o zlej pozycji bodajze potem sie zamotal w angielskim i w koncu nie wytlumaczyl dokladnie
Napisano Ponad rok temu
wreszcie zamknięta jadaczka Mira..było widać uśmiech na twarzy Brocka:)
szkoda Drwala...jeden błąd i po walce...dźwignia na bank przeciągnięta...gdyby nie sędzia to pewnie do rana by trzymał...
Napisano Ponad rok temu
gsp, pff przepraszajacy, ze wygral, hehe
co do balachy, to akurat byl blad gsp, obrocil lokiec bokiem. co do kimury, troche zbyt prosta reka i daleko od ciala, ale kurwa, mimo wszystko, tez myslalem, ze bedzie SNAP 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
The Ultimate Fighter 11 tuż tuż !!!
- Ponad rok temu
-
I Gala MMA i K1 w Ostrołęce
- Ponad rok temu
-
Junior dos Santos - wywiad po UFC Live on Versus.
- Ponad rok temu
-
RING XF 2 - SZUKAMY DEBIUTANTÓW
- Ponad rok temu
-
Gala MMA w Rzeszowie
- Ponad rok temu
-
UFC(Vera vs Jones)Spoljier
- Ponad rok temu
-
Vera vs Jones Weigh Ins (video)