Podkrążone oczy.
Napisano Ponad rok temu
Czy można jakoś się tego pozbyć? Słyszałem od paru lekarzy że "taka już uroda" i nic z tym nie da się zrobić. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
+1Ja słyszałem, że silnie podkrążone oczy mogą iść w parze z problemami z nerkami.
jak masz permanentnie worki pod oczami, to nie jest to normalne.
Napisano Ponad rok temu
Ja słyszałem, że silnie podkrążone oczy mogą iść w parze z problemami z nerkami. Nie wiem na ile to prawda, ale można by zapytać jakiegoś fachowca.
Bullshit. Ja mam dosyc mocne worki pod oczami od.....szkoły podstawowej. Wiec wychodzi +/- 20 lat. Sugerujesz ze przez ten caly czas mialem/mam problemy z nerkami? Jakos nei zauwazylem tych problemow
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy z nerkami, nie jestem lekarzem, ale wydaje mi się, że jakaś przyczyna musi być. Może to niedobory jakichś składników w diecie?Sugerujesz ze przez ten caly czas mialem/mam problemy z nerkami? Jakos nei zauwazylem tych problemow
Napisano Ponad rok temu
Słusznie.jakaś przyczyna musi być.Sugerujesz ze przez ten caly czas mialem/mam problemy z nerkami? Jakos nei zauwazylem tych problemow
W medycynie ludzi nie dzieli się na zdrowych i chorych, tylko na niezdiagnozowanych i zdiagnozowanych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od lat mam dokładnie ten sam problem, tzn. mam cienie pod oczami, dosyć mocne, wszyscy mi mówią że wyglądam jak ćpun, albo jakbym wiecznie latał nocami po bibach i potem nie spał kilka nocy. Tak naprawdę nie chodzę na biby, odżywiam się bardzo dobrze, dużo śpię i mało siedzę przed kompem więc uznałem, że coś jest nie tak, ale nie z mojej winy. Poszedłem więc do lekarza na badanie nerek. Okazało się, że lekko szwankuje u mnie usuwanie wody z organizmu. Do tego mam alergiczne zapalenie spojówek w oczach, co dodatkowo pogarszało sprawę. Lekarz zalecił mi więc wypijanie 2 - 3 litrów wody dziennie, jakieś leki na nerki i krem pod oczy Vichy, pytajcie w aptekach, cena koło 70 zł. I już zaczynam widzieć poprawę :-) .
Napisano Ponad rok temu
A nie mówiłem?(..) Poszedłem więc do lekarza na badanie nerek. Okazało się, że lekko szwankuje u mnie usuwanie wody z organizmu. (..)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tabletki z kofeina
- Ponad rok temu
-
Potrzebuje rady
- Ponad rok temu
-
Cm3 z trec`a biegunka
- Ponad rok temu
-
trening graplera
- Ponad rok temu
-
Aminokwasy rozgałęzione a tycie
- Ponad rok temu
-
bieganie na boso
- Ponad rok temu
-
Stretching - Rozciąganie mięśni raz jeszcze...
- Ponad rok temu
-
Dieta: ile i kiedy jeść + białka
- Ponad rok temu
-
sprzęt dla dzieci
- Ponad rok temu
-
Pompki w staniu na rękach
- Ponad rok temu