Pytanie
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie. Przy wzroscie 176 i wadze 72, chcialbym uwidocznic swoje miesnie:) Trening stosuje juz drugi miesiac, dwa razy w tygodniu. Myślałem o kreatynie i HMB, ale totalnie nie wiem jak się za to zabrać... Ew. może polecacie coś innego? Dodam ze moim celem nie jest "przesadny" rozrost miesnie:)
Pomocy!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Na trzeci trening mam niestety małe szanse z racji czasu, na którego brak cierpię. Na siłowni spędzam wtedy ok.2,5h, trening jest raczej całościowy.
Jeśli chodzi o dietę, nie mam ściśle wyznaczonych posiłków, ale nie jem śmiecioweg żarcia, słodyczy, jem za to dróg, zadziej ryby, kasze, makaron, ryż, raczej ciemnie pieczywo...
Napisano Ponad rok temu
[quote name='"fog":2uil4mwz]spędzam wtedy ok.2' date='5h, trening jest raczej całościowy[/quote']
Stanowczo za długo powinieneś sie mieścić w 1,5h i jak na teraz 3 treningi w tygodniu stykają. Jak dał byś rade czasowo to możemy ci pomuc rozpisać trening ale to już nie w tym dziale {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Napisano Ponad rok temu
[quote name='"fog":3qmzoyyc]spędzam wtedy ok.2' date='5h, trening jest raczej całościowy[/quote'][/quote]narazie bym skupil sie na ogolnorozwojowym 2 razy na tydz przez 6tyg potem 3dniowy plan treningowy przez 6tyg a pozniej 4dniowy przez 8tyg ,uzupelnienie diety jakis geinerek mysle ze ok
Napisano Ponad rok temu
Nie chodziło mi o suple tylko dietę i bardziej intensywny trening chociaż 3 razy w tygodniu.Experto chodziło raczej o to że za mało żeby podjechać z suplementami.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
mysle tak samo {SMILIES_PATH}/icon_lol.gifNie chodziło mi o suple tylko dietę i bardziej intensywny trening chociaż 3 razy w tygodniu.Experto chodziło raczej o to że za mało żeby podjechać z suplementami.
Napisano Ponad rok temu
Możesz jeszcze jakis koncetrant białkowy.