Potrzebuje rady
Napisano Ponad rok temu
Mój problem wygląda tak że powoli wogule nie czuje kopa na treningach,i do was pytanie jakie polecacie na dzień dzisiejszy stacki ? stack który mocno kopie siłowo,a minimalnie waga pójdzie do góry,kiedyś jadłem clouta i czułem lepiej się po nim,ale to było z dwa lata temu i może coś lepszego wyszło,chciałbym dodać że oczywiście bcaa,witaminy i dieta jest.Pozdrawiam
:-)
Napisano Ponad rok temu
Ja teraz praktycznie w każdy dzień coś robie i mam tylko dwa dni w tyg bez sali i czuję, że przedobrzyłem, bo mało mam regeneracji i nie czuje tzw. świeżości Chociaż kondycyjnie daję radę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo jak przedobrzyłeś to taki efekt właśnie jest jak opisałeś. Ja ten tydzien mialem cieżki to robię więcej regeneracji. A w przyszłym treningi lżejsze to będzie ich więcej.
To taki przykład Do modyfilkacji rzecz jasna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja do lekarza chodze tylko, jak kosci ze skory wystaja :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Aha,nie smaruj tego(ani żadnej innej kontuzji) maścią schładzającą!!!Maście "schładzające" dają tylko wrażenie chłodu dzięki zawartości takich substancji jak mentol itp,ale w rzeczywistości działają rozgrzewająco,co tylko zwiększy stan zapalny.Obładaj lodem parę razy dziennie po parę minut przez ok 4 dni po urazie i smaruj altacetem i naproksenem.
Maście schładzające mają zastosowanie w regeneracji potreningowej na zmęczone mięśnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cm3 z trec`a biegunka
- Ponad rok temu
-
trening graplera
- Ponad rok temu
-
Aminokwasy rozgałęzione a tycie
- Ponad rok temu
-
bieganie na boso
- Ponad rok temu
-
Stretching - Rozciąganie mięśni raz jeszcze...
- Ponad rok temu
-
Dieta: ile i kiedy jeść + białka
- Ponad rok temu
-
sprzęt dla dzieci
- Ponad rok temu
-
Pompki w staniu na rękach
- Ponad rok temu
-
odpoczynek przed zawodami i oddychanie w walce