Nadzieje związane z deklaracjami połączenia i współpracy z Mistrzostw Świata w Budapeszcie powoli odchodzą w przeszłośc, a szkoda bo Olimpiada w Londynie w 2012 roku coraz bliżej i chyba znów nas tam nie będzie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W czym masz problem ja na swoim GI mogę nosić logo pajacyka lub gumisia , gdyż dla mnie ważne będzie kto mnie szkoli i w jakiej organizacji jestem. Pani Oyama to taki Jaś Fasola i zawsze głupich znajdzie ,a Polska to kopalnia takich właśnie miszczów. Jeżeli uważają ,że Australijczyk teraz może być dla nich wudu to niech tak będzie ........ Pan Royama od samego początku kiedy wskrzesił starą fundację Oyamy używał nowego kanku i kandzi tak jak Pan Midori w shinkyokushin czy nawet Pan Matsui ze swoim ichigeiki. Tylko nie liczne grupy nawiedzonych rozpowiadały bzdury o znakach i filozofii , której nie ma . Reasumując lepiej trenować z prawdziwymi mistrzami niż tandetną podróbką dobrej marki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieciaku wudu pochodzi z HAITI- mniej wody ,a więcej mleka -jeżeli ktoś nie pojmuje ironii to jego problem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety, ma prawo jeśli są one zastrzeżone.Na poważnie żaden sąd nie ma prawa zakazać mi noszenia jakichkolwiek znaków na kimonie ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurcze ale kombinujecie zastrzeżone znaki można używać z tym zastrzeżeniem ,że nie można ich sprzedawać i to jest geneza sprawy .
A co do wudu to ma to gdzieś , gdyż to była dla mnie tylko zabawana przenośnia i może ją nawet wyznawać Rysiek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
__Marka Kyokushin to juz nie to samo co kilka lat temu. Nie ma juz o co sie sadzic. ByLo minelo.
Napisano Ponad rok temu
__Marka Kyokushin to juz nie to samo co kilka lat temu. Nie ma juz o co sie sadzic. ByLo minelo.
Zależy od federacji/organizacji ja nie narzekam.
Napisano Ponad rok temu
Zależy od federacji/organizacji ja nie narzekam.
I o tym pisałem ,a dziwie się sake 1000 litrów ,że nie poszedł za swoim mistrzem tylko siedzi w mało znaczącej organizacji - zdrówka
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu