No! bo już myślałem ,że chcesz tym zakamuflować swój brak precyzyjności i chaos w podawaniu swoich newsów
Widzisz - podawanie informacji mam przemyslane - tyle ile potrzeba 8)
Napisano Ponad rok temu
No! bo już myślałem ,że chcesz tym zakamuflować swój brak precyzyjności i chaos w podawaniu swoich newsów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko szkoda,że przemyślane masz jedynie tłumaczenie się ze swoich zamieszczanych wcześniej nieprzemyślanych newsów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale dałem dwie opcje, wybitni bokserzy a z drugiej strony wybitni zawodnicy bjj. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że bokserzy to jedyny słuszny wybór w takiej sytuacji??
Nie bylbym tego taki pewien - widzialem wybitnych polskich bokserow tak samo jak i wybitnych zapasnikow na deskach na dysce gdzie ich zaprawial zwykly nikomu nie znany podpijaczony balowicz. Nie ma regul. W sporcie tez ludzie najczesciej przegrywaja nie dlatego ze sami sa slabi tylko ze uwazaja ze przeciwnik jest slaby i lekcewaza to co on robi bo.
Napisano Ponad rok temu
Nie bylbym tego taki pewien - widzialem wybitnych polskich bokserow tak samo jak i wybitnych zapasnikow na deskach na dysce gdzie ich zaprawial zwykly nikomu nie znany podpijaczony balowicz. Nie ma regul. W sporcie tez ludzie najczesciej przegrywaja nie dlatego ze sami sa slabi tylko ze uwazaja ze przeciwnik jest slaby i lekcewaza to co on robi bo.
czepiam się jedynie "jasności" informacji przekazanej przez Martiusa.
Napisano Ponad rok temu
ja tez mysle ze typu typu informacja byla by interesująca, bo az tak wielu "wybitnych bokserów" nie mamy,bardzo ciekawe kogo to zaprawial nikomu nie znany balowiczNie bylbym tego taki pewien - widzialem wybitnych polskich bokserow tak samo jak i wybitnych zapasnikow na deskach na dysce gdzie ich zaprawial zwykly nikomu nie znany podpijaczony balowicz. .
Napisano Ponad rok temu
ja tez mysle ze typu typu informacja byla by interesująca, bo az tak wielu "wybitnych bokserów" nie mamy,bardzo ciekawe kogo to zaprawial nikomu nie znany balowicz
sorry Martius , dotychczasowe Twoje radosne konfabulacje na temat zdarzeń rzekomo zaistniałych można było traktować z przymrużeniem oka, ale tutaj z lekka przesadziłeś.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to wymieniaj Martius te swoje radosne newsy z tymi ''osobami które wiedzą o kogo chodzi''na privach,a nie rozpowszechniaj tanich sensancji na forum aby dezinformować tych maluczkich i niezorientowanych którzy nie wiedzą.
Jak już coś chcesz napisać to pisz konkretnie - jakich bitych ''wybitnych bokserów''i''wybitnych zapaśników'' widziałeś,bo skoro są oni wybitni to powinni być znani.
Ale skoro piszesz ze informacja to dobry pieniądz to pewnie nie napiszesz bezpłatnie kogo z tych ''wybitnych'' bokserów i zapaśników widziałeś bitych przez zapijaczonego balowicza tylko będzisz dalej mydlił oczy - gęsto i mgliście się tłumacząc.
Chyba nie boisz się napisać kim byli ci pobici przez zapijaczonego balowicza''wybitni''bokserzy i zapaśnicy?Prawda Martius,że nie boisz się tego napisać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cieszę się , że pojąłeś nie każdy da się nabrać na twoją dezinformującą papkę i na przyszłość pamiętaj żeby nie rzucać tanich sensacji na forum.
I wszystko w tym temacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najpierw niech zaczna uczyc poprawnego wykonywania najprostrzych technik a nie masowka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu