![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Martius,nie podpieraj się jakąś bliżej nieokreśloną"resztą"tylko pisz precyzyjnie(o ile w ogóle masz coś konstruktywnego do napisania w tym dziale) bo nie każdy może być taki inteligentny jak Ty i w lot złapać twoje skróty myślowe.Po takich chaotycznych ,nieprzemyślanych informacjach jak twoje rewelacje o postrzelujących się policjantach ,olewających ich przestępcach odchodzących spokojnie czy jakiś tam "balowiczach"zaprawiających "wybitnych"zapaśników i bokserów(a swoją drogą ciekawe kto to byli ci "wybitni" zapaśnicy i bokserzy)tworzą się mity.
Na strzelnicy opowiadajecie sobie różne wydarzenia?Czy opowiedziałeś tam historie o nikomu nie znanych balowiczach zaprawiających "wybitnych"zapaśników i bokserów?
Niekoniecznie musisz odpowiadać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zolin Twoja dziewczyna naprawde chcial zobaczyc jak sie ktos bije i narazala Ciebie i swoje towarzystwo na niebezpiecznestwo? Mam nadziej, ze przeprowadziles rozmowe wychowawcza. Ja prze tego typu kolezanki mialem kilka nieprzyjemnych sytuacji, w tym walke z kilkoma kryminalistami, w ktorej pomogl mi kosz na smieci. A jak pytalem ja pozniej dlaczego ich zaczepiala, to ona odpowiada, "no przecie cwiczysz sztuki walki z czterema nie dasz sobie rady?" A wtedy cudem uniknelismy straszliwego lania. Unikam takich kobiet jak moge.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zolin, widziałeś jak tych trzech gości walczyło? Widziałeś! To była stójka (nie piękna technicznie ale stójka). Szybka akcja, kilka "bomb" i po "ptokach". Cały czas o tym pisze.
Gdyby ta trójka zeszła do parteru (pisze o bjj) z tymi 10-15 nie było by już tak kolorowo. To jest proste, nie trzeba tu filozofować, kto często wojował ten wie co jest grane.
Co do technik interwencyjnych na bramkach (chwyty i inne pi*****y) to znam całą masę bramkarzy którzy nie stosują się do zasad...I napier..Z całą mocą...Goście lądują ze złamanymi nosami a bramka nie ma z tego powodu żadnych kłopotów z prawem.
Też stałem z półtora roku na bramkach, w kilku dużych dyskotekach gdzie częste bójki to była normalka i wiem jak się kończyło 99% akcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
re up
A kredki beda naostrzone?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Martius,a tak przy okazji: co mają do twojego braku precyzyjności w wypowiedziach i chaosu informatycznego- twoje wyznania kogo znasz,kogo szkolisz i gdzie sobie strzelasz?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu