STRACH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dajcie spokoj. Typ nie ma charakteru w ogole. Nie wierze, ze w ciagu 16 lat nie mial ani jednej sytuacji, w ktorej trzeba się bić. Było pewnie 'przepraszam' i tyle :twisted:
... i czy to Cie napawa pogarda do niego?
Napisano Ponad rok temu
Someone, jeśli dla ciebie wyznacznikiem charakteru jest to, czy i ile razy ktoś się bił do 16 roku życia to uważam, że nie jest to zbyt dorosłe podejście. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dajcie spokoj. Typ nie ma charakteru w ogole. Nie wierze, ze w ciagu 16 lat nie mial ani jednej sytuacji, w ktorej trzeba się bić. Było pewnie 'przepraszam' i tyle :twisted:
racja...typowy pedał...i jeszcze nick gonada
Napisano Ponad rok temu
Pięknie Panowie was podpuścił. Wpierw chodziło niby o niewinnego 17 latka który ma problemy z agresorami, a teraz zaczniecie się żreć miedzy sobą.
Someone, jeśli dla ciebie wyznacznikiem charakteru jest to, czy i ile razy ktoś się bił do 16 roku życia to uważam, że nie jest to zbyt dorosłe podejście. :wink:
Chodzi o to, ze w tym wieku jest duzo konfliktowych sytuacji i czasem na prawdę nie ma jak odpuscic, więc sądze ze jest popychadłem bez charakteru. Moze się myle, ale takie jest moje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli dla ciebie definicją charakteru jest zawsze dać w ryj jak ktoś się przyczepi? Warto ustalić wcześniej, żebyśmy potem nie rozbijali się o takie podstawy jak różne definicje.
jet ,trzeba po prostu mieć jaja czasem żeby przypierdolić a czasem żeby powiedzieć spierdalaj i sobie odpuścić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam...
Napisano Ponad rok temu
Ja mam 22 i z nikim poza salą treningową się nie biłem...
Przepraszam...
100 batów
Napisano Ponad rok temu
Tutaj się zgadzam.jet ,trzeba po prostu mieć jaja czasem żeby przypierdolić a czasem żeby powiedzieć spierdalaj i sobie odpuścić
Napisano Ponad rok temu
automatycznie jestes nominowany do opuszczenia domu wielkiego brata :wink:Ja mam 22 i z nikim poza salą treningową się nie biłem...
Przepraszam...
jak by nie musial to by sie nie bil a jak bedzie stal i sie nie ruszal to dostanie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ty sie ciesz że nie lecisz do kopalni torfu
Bym zapierdalał jak koliber :wink:
Jak trzeba pierdolnąć to trzeba, ale jak są inne opcje to po co sobie brudzić łapy
Jak to pisali starzy mistrzowie: kto się nie rusza ten jakby już nie żył :twisted:
Napisano Ponad rok temu
ja też, też przepraszam że jeszcze nikogo nie wysłałem do szpitala.automatycznie jestes nominowany do opuszczenia domu wielkiego brata :wink:Ja mam 22 i z nikim poza salą treningową się nie biłem...
Przepraszam...
jak by nie musial to by sie nie bil a jak bedzie stal i sie nie ruszal to dostanie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Chcesz powiedzieć że po nick'u da się stwierdzić czy pedał czy nie? Że pedały nie potrafią się bić? Nie dziwię się, że kwestia równo uprawnienia ominęła Cię szerokim łukiem, ale po co zaraz te wyzwiska?Dajcie spokoj. Typ nie ma charakteru w ogole. Nie wierze, ze w ciagu 16 lat nie mial ani jednej sytuacji, w ktorej trzeba się bić. Było pewnie 'przepraszam' i tyle :twisted:
racja...typowy pedał...i jeszcze nick gonada
Napisano Ponad rok temu
a teraz skup sie i w jednym zdaniu wyluszcz o co ci idzie.najwyzej w dwoch
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dostałem w ryja
- Ponad rok temu
-
Walka w klatce schodowej.
- Ponad rok temu
-
Meditations on violence
- Ponad rok temu
-
Sytuacja
- Ponad rok temu
-
trreningi:d
- Ponad rok temu
-
Zaginiona strona
- Ponad rok temu
-
"Siema,słyszałem,że cośtam trenujesz ...
- Ponad rok temu
-
Litry poty na treningu wylane na marne
- Ponad rok temu
-
Taktyka walki z 2 x większym facetem
- Ponad rok temu
-
Jak przestępcy wybierają ofiary?
- Ponad rok temu