PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
"Wygląda na to, że naturalnie wyłonił się kolejny rywal dla Mariusza Pudzianowskiego. Wszystko dlatego, że w miniony piątek w sportach walki, a dokładniej w boksie, zadebiutował inny "Strongman", Arild Haugen (1-0, 1 KO).
Najsilniejszy człowiek Norwegii w 2007 i 2008 roku, a także ósmy zawodnik mistrzostw świata z ubiegłego sezonu, potrzebował zaledwie 45 sekund na zdemolowanie Pavelsa Dolgovsa (2-3-1, 1 KO).
Dwóch "Strongmanów", dwa debiuty, i dwa szybkie zwycięstwa (praktycznie co do sekundy) - czyż można byłoby sobie wskazać bardziej pasującego rywala dla Mariusza?
Wymiary Haugena:
wzrost 190 cm
waga 125 - 135 kg
biceps 50 cm
klatka piersiowa 140 cm
talia 93 cm"
Heheh teraz zaczną sie walki stronmanów , może zrobią im dodatkową konkurencje na zawodach MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kogo te walki mogą podniecać ? chyba tylko ludzie niezorientowanych, lub nie mających większego pojęcia na ten temat...
przez Ciebie oplulem monitor ze smiechu
Napisano Ponad rok temu
Mega cios – 30 ton
Rzuca tobie wyzwanie
Stacza się wśród tysięcy rąk
Wykona swoje zadanie!
Zmiażdży, rozniesie co stanie na drodze
Widze w twoich oczach lęk
Będziesz leżał na podłodze
Boisz się – i w tym SĘK!
ref. x2
Dawaj na ring! Dawaj na ring!
Zaraz cie ZNISZCZĘ! Zaraz cie ZNISZCZĘ!
Bu! Bu! Bu! Bu!
Widzę w twoich oczach strach…
To jest raczej normalne
Miażdżyć – to jest naturalne!
Takich jak TY razy pięć – czy masz CHĘĆ!?
Oto stal i ArcyMoc
Która dzisiaj Cie zmiecie
Kontra, blok, mega CIOS!
Powiedz kto, cię teraz wyniesie!?
ref. x4
Napisano Ponad rok temu
Nie Paweł Nastula, a Aleksander Emelianenko lub Bob Sapp mogą być kolejnymi rywalami Mariusza Pudzianowskiego.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
JAk słyszałem tę piosenką deklamowaną (bo ciężko to nazwać śpiewem czy tam rapem) przez skoksowanego kolesia w różowej koszulce i widziałem Pudziana w koszulce z napisem ciacho to autentycznie poleciały mi łzy bynajmniej nie wzruszenia.Przeciwnik nie ma znaczenia bo;
Mega cios – 30 ton
Rzuca tobie wyzwanie
Stacza się wśród tysięcy rąk
Wykona swoje zadanie!
Zmiażdży, rozniesie co stanie na drodze
Widze w twoich oczach lęk
Będziesz leżał na podłodze
Boisz się – i w tym SĘK!
ref. x2
Bu! Bu! Bu! Bu!
Widzę w twoich oczach strach…
To jest raczej normalne
Miażdżyć – to jest naturalne!
Takich jak TY razy pięć – czy masz CHĘĆ!?
Oto stal i ArcyMoc
Która dzisiaj Cie zmiecie
Kontra, blok, mega CIOS!
Powiedz kto, cię teraz wyniesie!?
ref. x4
Napisano Ponad rok temu
PS. ten skoksowany typ to Krystian Pudzianwski - brat naszego czempiona mi tam sie podoba. komercha na calego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kogo te walki mogą podniecać ? chyba tylko ludzie niezorientowanych, lub nie mających większego pojęcia na ten temat...
to fakt, dla mnie ta "walka" to była żenada, równie dobrze zamiast Najmana mógł wyjść ktokolwiek nawet z tego forum i nic byto nie zmieniło. nie lubie aż tak prymitywnych ustawek z których przed rozpoczęciem walki oczywisty jest jej przebieg. Faktyczni podnieca to tylko ludzi kompletnie nie znających się na sporcie ale dla takich przede wszystkim był ten show promujący Pudziana.
Ale z tego powodu nie należy go skreślać ,mnie zaskoczył technicznymi lowami, dzięki czemu ma plusa ale przestańcie pisać o technice bokserskiej (ze jej nie ma) bo z jego budowa siłownianą o boksie może co najwyżej pomarzyć z takimi mięśniami poprostu nie ma szans wyprowadzić nawet jednego ciosu, ale nogami nawet przebiera i mozna to wykorzystać.
w każdym razie życzę mu powodzenia, zwłaszcza ze promuje nasz sport (podobno przygotowywał go to tej walki jakis zawodnik MT, a Najmana Kulej).
Napisano Ponad rok temu
OWNEDkogo te walki mogą podniecać ? chyba tylko ludzie niezorientowanych, lub nie mających większego pojęcia na ten temat...
to fakt, dla mnie ta "walka" to była żenada, równie dobrze zamiast Najmana mógł wyjść ktokolwiek nawet z tego forum i nic byto nie zmieniło. nie lubie aż tak prymitywnych ustawek z których przed rozpoczęciem walki oczywisty jest jej przebieg. Faktyczni podnieca to tylko ludzi kompletnie nie znających się na sporcie ale dla takich przede wszystkim był ten show promujący Pudziana.
Ale z tego powodu nie należy go skreślać ,mnie zaskoczył technicznymi lowami, dzięki czemu ma plusa ale przestańcie pisać o technice bokserskiej (ze jej nie ma) bo z jego budowa siłownianą o boksie może co najwyżej pomarzyć z takimi mięśniami poprostu nie ma szans wyprowadzić nawet jednego ciosu, ale nogami nawet przebiera i mozna to wykorzystać.
w każdym razie życzę mu powodzenia, zwłaszcza ze promuje nasz sport (podobno przygotowywał go to tej walki jakis zawodnik MT, a Najmana Kulej).
Napisano Ponad rok temu
http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Emelianenko-lub-Sapp-dla-Pudziana,wid,11779154,wiadomosc.html?ticaid=19490&_ticrsn=3
nie wiem po co zakładasz nowy temat, skoro tematów o Pudzianowskim jest jak mrówków ???
źródło jakie podałeś mówi samo za siebie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już niedługo możemy być świadkami wielkiej walki w formule MMA z udziałem Mariusza Pudzianowskiego. Jak podają "Polska The Times" i "Super Express" kolejnym rywalem "Pudziana" ma być prawdziwa gwiazda - Aleksander Emelianenko lub Bob Sapp.
Jedno jest pewne - najbliższy rywal "Pudziana" będzie stosunkowo łatwy i nie będzie Polakiem. - Rozmawiamy z menedżerami w USA, Rosji i Holandii - zdradza Martin Lewandowski.
Napisano Ponad rok temu
http://budo.net.pl/v...68348&start=120
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .