Popek ma póki co dwa zwycięstwa i porażkę z tego co pamiętam. Poziomem jakoś specjalnie nie grzeszy, ale jest bardziej otrzaskany z mma niż Najman, myślę, że to nie jest zły rywal dla Pudziana do kolejnego pojedynku.
Sprawdź z kim wygrał i z kim przegrał, to będziesz wiedział, czy Popek się na nadaje dla Pudźka. Walka wolna i nieciekawa, ogólnie słabizna. Dla mnie jest za słaby aby ktokolwiek zawracał sobie nim głowę poza typami z nędznej gali Rage Cage, gdzie ogólnie poziom jest niziutki. Poza tym mam wrażenie, ze panowie z KSW chcą wejść w media i niewiele umiejący zawodnik, w dodatku wyglądający jakby opuścił zakład karny może się kojarzyć z drecholstwem itp.
Zastanowiło mnie czemu różni sprytni piszą, że Bos Sapp będzie łatwym przeciwnikiem? Nie będzie - jest ciężki jak cholera, potrafi przyłożyć jak trzeba, cwaniaczy i nie pada od razu po byle ciosie, ma dodatni rekord. Ma też swoje wady jak brak techniki, kondycji i woli walki, ale Pudzian też ma swoje słabości, których nie nadrobi w pół roku, bo na to trzeba więcej czasu.
Problemem jest to, iż Mariusz nic z tej walki wyciągnął, bo trwała za krótko.
A tu macie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]