PUDZIAN vs ?????? (kolejne walki) SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
marcin954---> no wiem, że Popek to niska półka, ale Sapp z drugiej strony to chyba za wysokie progi jak na drugą walkę. Masz kogoś lepszego? ;]
Na pewno Sapp to wysokie progi skoro nie wszyscy mu jakoś dawali rade, poza tym jest znany i medialny, Popek to typek, który nie jest medialny i ma nieciekawy życiorys - pobicie z efektem śmiertelnym. A zawodników o jego poziomie i nieco lepszych jest wielu, nawet bardzo wielu i to na miejscu w Polsce.
Trudno orzec - Mariusz jest duży, więc KSW będzie szukać dużego zawodnika, ale takiego który coś umie. Może być Sapp, może Aleksander (jeszcze wyższe progi, bo ma wesoły zwyczaj szybkiego nokautowania przeciwników) - ma dobry rekord i walczył z konkretnymi przeciwnikami.
Ja pomyślałem przez chwilę o Semmym Schilcie, ale to już chyba wybieganie przed pluton egzekucyjny...
A może Akebono. Nie ma kasy więc się zgodzi o ile KSW go chce. Tyle że to nie przeciwnik, tylko kloc.
Napisano Ponad rok temu
Nazwiska takie jak Sapp, Monson, Emalienko, Abbot, itp. osobom nie związanym z MMA nic nie mówią.
Popek kojarzy się... już ktoś napisał.
Nastula jest za silny/doświadczony jak na razie dla Pudziana.
Stawiam, że nie będzie to żaden dobry polski zawodnik MMA. Najprawdopodobniej kolejny debiutant w tej formule.
Napisano Ponad rok temu
Ludzie łyknęli bakcyla, teraz muszą pojechać po bandzie i podnosić poprzeczkę, nawet za cenę ostrej zadymy w ringu i przegranej Pudziana, byle by awantura była.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i tyle w temacie
Kuleja nie warto komentować... szkoda ze takie pierdoly ida w swiat
Napisano Ponad rok temu
Jakby zapomniał, że niecałe 3 miesiące temu był na konferencji na temat tej walki i mówił (teraz jadę z głowy) że kiedyś oglądał mma i mu się podobało.
Zmienił zdanie, bo przygotowywał Najmana do walki pod kątem boksu i Marcin przegrał?
Napisano Ponad rok temu
Najpierw przeczytam artykul z Fighting Fit, a potem bede komentowal
Racja, mam nadzieję, że pismaki z tvn24 przeinaczyli jego wypowiedź, albo wyrwali z kontekstu.
A takie mam spostrzeżenie, że ludzie z okolic rocznika 1950, wychowani na boksie, nie potrafią zrozumieć formuły MMA. Bo ręce chyba są szlachetniejsze od nóg
Napisano Ponad rok temu
Racja, mam nadzieję, że pismaki z tvn24 przeinaczyli jego wypowiedź, albo wyrwali z kontekstu.
Od razu wina dziennikarzy...
Na okładce widać - "I want Lesnar", więc takie słowa zapewne padły. Zapewne jest to urywek wypowiedzi, bo Pudzian np. mówi "Chcę Lesnara, ale jeszcze nie teraz, potrzebuję trochę czasu itd".
Buzz trzeba zrobić :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no taa, tak samo Nastuli słowa "przekręcili"
Ale to był Super Express :wink:
Nie żebym super bronił wszystkich dziennikarzy, bo takie zdanie: "Czy walki w ringu, w których w zasadzie nie ma żadnych zasad, możemy nazwać w ogóle dyscypliną sportu?" świadczy albo o ignorancji albo o świadomej manipulacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niewiedzy, nie ma walk na ringu "bez zasad"Nie żebym super bronił wszystkich dziennikarzy, bo takie zdanie: "Czy walki w ringu, w których w zasadzie nie ma żadnych zasad, możemy nazwać w ogóle dyscypliną sportu?" świadczy albo o ignorancji albo o świadomej manipulacji.
Ale nie mozecie oczekiwac od kogoś w starszym wieku ze będzie podążał za modą i orientował się w nowoczesnych trendach.Z drugiej strony jak Kulej mógł przygotowywać kogos do walki w MMA, chyba to złośliwie zrobili.
Napisano Ponad rok temu
Gdzie ten cios pod łokciem na wątrobę :roll:
Napisano Ponad rok temu
niewiedzy,
A ja bym się zastanawiał jednak nad manipulacją. TVNowi nie jest po drodze z mma (chociaż PRIDEa z Nastulą raz transmitowali) - więc czemu ma robić reklamę sportowi, przy którym Polsat zebrał ponad 6mln widownię?
nie ma walk na ringu "bez zasad"
Czepiasz się. :wink: Mało kto się zastanowi, że sama obecność sędziego wskazuje na obecność zasad. Chociażby z definicji: "Sędzia sportowy to osoba, która czuwa nad prawidłowym przebiegiem konkurencji i przestrzeganiem zasad gry [...] . Składnikiem, który w największym stopniu decyduje o poziomie sędziowania jest znajomość i umiejętność stosowania przepisów gry."
Jest krew i przemoc - news się sprzeda :wink:
Napisano Ponad rok temu
I tak z tego dowiedziałem się że warto ćwiczyć czudo.
Napisano Ponad rok temu
Boksersko także nie wykonał planu Kuleja.
Gdzie ten cios pod łokciem na wątrobę :roll:
dokładnie to samo mi przyszło do głowy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polskie walki mma które chcielibyście zobaczyć
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
- Ponad rok temu
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .