Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MOD ON:
Nie piszcie tutaj o innych walkach z tej gali.
Marek ITF: Jeśli temat nazywał się "Pudzian - Najman - wynik walki" to czego ty oczekiwałeś w nim? zdjęć z ważenia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wedlug mnie pudzian powinien jeszcze troche stracic na wadze + poprawic technike i bedzie git
z czego on ma tracic?
Napisano Ponad rok temu
Wedlug mnie pudzian powinien jeszcze troche stracic na wadze + poprawic technike i bedzie git
z czego on ma tracic?
Z miesni... Moglby te 7 kg jeszcze stracic, i moze by mu to na lepsze wyszlo, jak tak uwazam
Napisano Ponad rok temu
Nie może pozbawić się swojej największej (jedynej?) broni.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi się, że temat nosił inną nazwę i faktycznie był w nim spojler... :wink:Marek ITF: Jeśli temat nazywał się "Pudzian - Najman - wynik walki" to czego ty oczekiwałeś w nim? zdjęć z ważenia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW. Żeby nie było Najmana uważam za Buraka, za kompletnego "bolly boy-a" i dobrze że stało jak się stało. Szanuję Pudziana za jego wytrwałość, pracowitość ale ta dyskotekowa walka wczoraj choć dała rozgłos ksw to jednocześnie była antypromocją.
Wszyscy spuszczają sietera jaki to Pudzian jest zajebisty fighter nie wspominając o tych , którzy na wyróżnienie po ksw12 załużyli czyli Olivii, Gluhovie, Zikicu czy walce Saidova z Norbegą :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dajcie spokój z tym karate, boksem czy cokolwiek tam jeszcze wymyślą, to czym się zajmował to strongman, koniec kropka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aaa jeśli tak to sorry, myślałem, że ktoś dodał tylko "SPOJLER" :-)wydaje mi się, że temat nosił inną nazwę i faktycznie był w nim spojler... :wink:Marek ITF: Jeśli temat nazywał się "Pudzian - Najman - wynik walki" to czego ty oczekiwałeś w nim? zdjęć z ważenia?
Jeszcze tak co do walki: niby Pudzian sadził bomby ale Najman tylko odklepał, nic mu nie było zaraz po tym jak sędzia wskoczył z latającą balachą
Napisano Ponad rok temu
Nie ma co teraz oceniać, zobaczymy jak to będize dalej, w każdym razie uważam w chuj niesprawiedliwe to, ze cała uwaga mediów skupiła się na tej remizowej bójce (czemu się w sumie dziwić nie należy) i że inni zawodnicy o takie kasie jaką dostał choćby Najman moga zapomnieć nie wspominając o "El Nandrolonie" Pudzianie :roll:
Ciekawe za jaką kwotę wyszliby do ringu Mroczki?
Napisano Ponad rok temu
(...)
Wszyscy spuszczają sietera jaki to Pudzian jest zajebisty fighter nie wspominając o tych , którzy na wyróżnienie po ksw12 załużyli czyli ciach :roll:
¤ Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
Do komentowania innych walk zapraszam tutaj:
http://www.forum-kul...showtopic=94606
Napisano Ponad rok temu
Jeśli topowi, polscy zawodnicy MMA mają zarabiać duże pieniądze to MMA musi trafić do o wiele szerszego grona.
W materii marketingu/reklamy walka Pudzian vs Najman przyniosła MMA większy rozgłos i promocję niż wszystkie dotychczasowe KSW razem wzięte.
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .