Pudzian - Najman - wynik walki SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
... no i fajnie by się go oglądało z MirkiemO
Do tego raczej nigdy nie dojdzie, ale na obecnym etapie Mirek zjadłby Pudziana.
Napisano Ponad rok temu
Ale moralnie to byłoby płytkie. Szkoda by mi było po raz kolejny oglądać zgnojonego Gołotę.
Napisano Ponad rok temu
loooool ale freak show nie moglem na to patrzec
Mi się oglądało bardzo dobrze, nie wierzyłem oczom :-)
Pudzian miał udany debiut. Zaprezentował to co miał, czyli wolę walki, agresję, szybkość i siłę lokomotywy. Pudzian powiedział, że to będzie zderzenie lokomotywy z maluchem i kurde, miał rację
Teraz kolejne treningi, szlifowanie techniki, obicie w kilku walkach i wg mnie może być naprawdę dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze rok czasu i Mariusz zacznie demolować czołówkę światowego MMA (z Fedorem włącznie). :wink:
Z Fedorem powiadasz :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
Zaraz, on przypadkiem nie ma złamanej teraz nogi przez Pudziana?
Napisano Ponad rok temu
Ja to wiem, dlatego napisałem o tym, w kontekście tego jak ktoś napisał, że nie ma przeciwnika dla Pudziana, który by mu porobił. Nie mniej jednak fajnie jest sobie pomarzyć...
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli Pudzianowskiemu będzie szło całkiem przyzwoicie, to wcześniej czy później do takiej walki dojdzie. Najsilniejszy człowiek świata i najbardziej znany w formule MMA - to urośnie do rangi wojno polsko-rosyjskiej.Z Fedorem powiadasz :twisted:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wcześniej może trafi się jakiś Bob Sapp czy inny Kimbo Slice. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
...
Ma, ale na 99,99% poddałby Pudziana.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli Pudzianowskiemu będzie szło całkiem przyzwoicie, to wcześniej czy później do takiej walki dojdzie. Najsilniejszy człowiek świata i najbardziej znany w formule MMA - to urośnie do rangi wojno polsko-rosyjskiej.
Z Fedorem powiadasz :twisted:
Wcześniej może trafi się jakiś Bob Sapp czy inny Kimbo Slice. :twisted:
Sądzę, że wnioski z kim Pudzian ma szansę, będzie można wysuwać dopiero po następnej walce... Najman to pyskaty kelner. Mariusz z krajową czołówką MMA będzie miał nieco cięższą przeprawę.
BTW gdyby Marcin walczył, dajmy na to z Sappem, walka wyglądałaby podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawi mnie ze tylko teraz czy Pudzian rzeczywiscie zdecyduje się porzucić zabawy siłowe i zająć sie treningiem pod SW - zeby zawalczyć normalnym przeciwnikiem , czy to był tylko jednorazowy show na zarobienie kasy.
Napisano Ponad rok temu
Ziom nie wypowiadaj się, Ty twierdziłeś, że Najman wygra...
Mariusz ma podpisany kontrakt na 4 walki, jedna z najmanem się właśnie odbyła. W wywiadach twierdził, że na razie nie rezygnuje całkowicie z strongmanów.Ciekawi mnie ze tylko teraz czy Pudzian rzeczywiscie zdecyduje się porzucić zabawy siłowe i zająć sie treningiem pod SW - zeby zawalczyć normalnym przeciwnikiem , czy to był tylko jednorazowy show na zarobienie kasy.
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie uwazam ze powinien walczyc jeszcze ze slabszymi zawodnikami tz. te 2 kolejne w KSW a ostatnia walka w KSW z Pawłem Nastula albo Damianem Grabowskim to byłoby coś
Jeżeli chodzi o arene miedzynarodowa to Japonia zaraz zainteresuje sie Pudzianem .
Z Lesnarem nie ma co liczyc na pojedynek z Fedorem tez. byc moze przy ciezkich treningach za 2 lata kto wie..
Wiec teraz 2 slabszych przeciwnikow z HW a potem ktos z czolowki polskiego MMA jest kilku ciekawych zawodnikow.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ziom nie wypowiadaj się, Ty twierdziłeś, że Najman wygra...
dokladnie
Napisano Ponad rok temu
Po ostatniej gali stulecia na boks wpadło od groma ludzi ciekawe co będzie teraz ;p
Napisano Ponad rok temu
Taka ciekawostka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jakie najbliższe plany?
Wreszcie wymarzony odpoczynek! Od maja nie miałem wolnego, więc teraz przez dwa tygodnie będę się obijał. Ale na matę wracam już 4 stycznia i wszystko od nowa. Na pewno jeszcze jedną walkę stoczę w Polsce, potem już raczej zagranica.
I jeszcze jedno ciekawe zdjecie popatrzcie na mine Najmana oraz na to co robi lewa reka..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Świeże mięso dla Fedora w Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Pudzian - Najman - gdzie transmisja w sieci?
- Ponad rok temu
-
Najman -Pudzian - czas na cyrk :)
- Ponad rok temu
-
Fairtex vs Hayabusa-Rękawice do mma z wyższej półki
- Ponad rok temu
-
BJ vs Diego
- Ponad rok temu
-
Najbardziej ustawiane walki w mma .